Blizzard Battle.Net mobil platformlara geliyor

Furkan Güler 28.09.2017 - 13:52
Blizzard en sonunda oyuncuları dinledi.

PC platformunda Blizzard oyunları Destin 2'yi tek çatı altında toplayan Battle.net nihayet mobil platformlara geliyor. Firmanın hali hazırda World of Warcraft oyuncu hesaplarını koruma altına almak için Blizzard Authenticator adı altında bir uygulaması bulunuyordu. Fakat bu uygulama Battle.net arkadaşlarınız ile iletişim kurmanıza olanak sağlamıyordu. Yeni çıkacak olan uygulama sayesinde Battle.net üzerinde ekli olan arkadaşlarınız ile mesajlaşmak ve hangi oyunları oynadığını görmek mümkün. Aslına bakarsanız Battle.net mobil uygulamasının, oyunları açmak dışında PC'de olan uygulamanın aynısını olduğunu söyleyebiliriz.

Battle.net uygulaması nihayet mobil platformlara çıkış yapacak

Blizzard Battle.Net mobil platformlara geliyor

Mobil platforma uzak olmayan Blizzard, yakın zaman içerisinde ilgili uygulamayı muhtemelen çıkaracaktır. Verilen bilgilere göre Battle.net'in mobil uygulaması, sadece iOS ve Android cihazlar için geliştiriliyor. Uygulama için şimdilik pilot bölge belirlenmedi fakat tahminler, pilot bölgenin Kuzey Amerika veya Avusturalya olacağı yönünde. Şahsen World of Warcraft'ın Armory uygulaması sayesinde guildimiz ile mesajlaşabiliyorduk, yeni uygulama ile birlikte Battle.net arkadaşlarımız ile mesajlaşmak, tüm oyunculara kolaylık sağlayacaktır. Diğer bir yandan uygulamanın özel olarak hangi özellikler barındıracağı belli değil.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 00:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 05:51
başka bi halt yaptıkları yok zaten , daha geçen açıkladı adminin biri bu sene blizzcondan fazla beklentiniz olmasın diye onuda haber yapın bence mk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard Battle.Net mobil platformlara geliyor
İlginizi Çekebilir