Blizzard, Diablo 3 için yardım bekliyor

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Blizzard, Diablo 3 için yardım bekliyor


Geliştiriciler cisimlerin ek özellikleri için tekliflerinizi bekliyor.

Daha fazla güç, daha iyi rejenerasyon (enerjinin kendini yenilemesi) ve extra altın... Bu fikirler Blizzard’ın da aklına geliyor. Diablo 3 içinse yapımcılar internet cemiyetine cisimlere ne gibi ilgi çekici özellikler atayabileceklerini soruyorlar.

Diablo 3’ün Kuzey Amerika forumlarında Blizzard, “affix” adı verilen cisimler için yaratıcı teklif ve tavsiyeler arıyor. Bunlar, oyundaki nesnelerin temel fonksiyonlarının yanısıra ilaveten sahip oldukları özellikler olarak nitelendiriliyor. Mesela bir balta sadece zarar değerine sahip değil, aynı zamanda içine yerleştirilen bir değerli taşla güçlendirilerek vuruş gücü ve rejenerasyonu artırılabiliyor.

Fakat Blizzard dizaynırları oyunculardan çok çok daha kreatif fikirler bekliyorlar. “İsabet başına sağlık puanı” gibi makul özelliklerin ötesinde biraz garip öneriler de gelmedi değil cevaben. Mesela bir oyuncunun teklifi, “isabet başına yakınlardaki herhangi bir nesnenin bozulması” olarak yer aldı.

Diablo 3’ü Blizzard 28 Haziran 2008’de duyurdu. Bir çıkış tarihi ise şu ana dek yayımlanmadı. Oyuncular ikinci bölümden de tanıdığımız Barbarian’ın yanısıra yeni tanışacağımız bir şamanı veya Sorceress namlı büyücümüzün bayağı elden geçmiş bir versiyonunu kontrol edebilecekler. Her karakter her iki cinsiyette de oynanabilecek.

KAYNAK
Blizzard,  Diablo 3 için yardım bekliyor
golem.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard,  Diablo 3 için yardım bekliyor
İlginizi Çekebilir