Blizzard klasiklerini yayınlamaya devam ediyor!

Can Arabacı 2.05.2014 - 17:52
The Lost Vikings ve Rock 'n Roll Racing mi?
Blizzard'ın eski oyunlarına büyük hürmet gösterdiği bilinen bir şey. Diablo III çıkana kadar Diablo II'ye hala yeni yamayla güncelleme geliyor olması, WarCraft III'ün çıktıktan 10 yıl sonra bile destekleniyor olması bunun en güzel örneklerinden olmuştur hep. Ancak bu konuda Blizzard'ın gösterdiği en büyük saygı duruşu, 90'ların başında yayınladıkları popüler platform/aksiyon oyunu Blackthorne'un günümüz bilgisayarlarında çalışacak şekilde revize edilip Battle.Net üzerinden ücretsiz olarak sunulmasıydı. Yıllar sonra Windows 7/8'de ek program kullanmadan, uyumluluk ayarı kasmadan Blackthorne oynayabilmek büyük ve nostaljik bir keyifti hakikaten.

Blizzard klasiklerini yayınlamaya devam ediyor!
Şimdiyse aynı keyfi The Lost Vikings ve Rock 'n Roll Racing'le yaşama imkanına sahibiz! Yine Blizzard'ın Blizzard olmadan önce, adının Silicon & Synapse olduğu döneme ait oyunlar olan bu iki oyun an itibariyle Battle.Net üzerinden yine ücretsiz olarak revize edilmiş halleriyle indirilmeye hazır. Ancak sadece Amerikan hesapları için...

Hemen yüzünüzü asmayın, Merlin'in Kazanı sizin için onun da çözümünü düşündü. Bu sinir bozucu bölge sorununu çözmek için yapmanız gerekenler çok basit: Hesabınızın olduğu sayfanın en alt sağ köşesinde bulunan bölge ayarlarını "Americas - English (US)"e çeviriyorsunuz, daha sonra da "Download Game Clients" sekmesine giriyorsunuz. Ta da! Blackthorne da dahil olmak üzere 3 klasik Blizzard oyunu indirilmeye hazır!

Her şey bir yana, acaba diyoruz ki, Blizzard bu gazla giderse tam fonksiyonel hale gelmiş bir WarCraft 1'i de revize ederler mi acaba? Ne dersiniz?
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 19:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2015 09:00
@Monthius istese de istemese de bedavaya verilecek. Abandonware diye birşey var, bütün eski oyunları bedavaya indirebilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard klasiklerini yayınlamaya devam ediyor!
İlginizi Çekebilir