Blizzard: WoW Cataclysm elbette zor olacak

Murat Halilbeyoğlu 13.01.2011 - 11:54
Greg Street'in zorluktan şikayet edenlere iki çift lafı var.
World of Warcraft'ın baş tasarımcısı Greg Street, Battle.net'in WoW sayfasında açılan bir tartışmaya sitem etti. Tartışmanın konusu WoW: Cataclysm'in dungeon'larının çok zor olduğu yönündeydi.

Açıklan blog yazısındaki tartışmaya katılan Steer son ek paket'in raid'leri ve Heroic-level dungeonları hakkında şunları dedi:

"Bizim arzumuz Heroic'lerin ve raid’lerin zorlayıcı olması. İstiyoruz ki bu bölümleri bitirdiğinizde aşikâr olan bir sona ulaşmak yerine raid'i bitirince coşkuyla kutlayın. Ne zafere ulaşırken çok zorlanın ne de son Boss'la dövüşürken çok rahat davranın. Healer'ların diğer bütün oyuncuların hatalarını telafi edeceği bir durum oluşması hoşumuza gitmiyor. Zindanların sadece tuşlara basarak bitirdiğiniz bölümler olmasını istemiyoruz"

Blizzard: WoW Cataclysm elbette zor olacak
Oyun içindeki eşyalar konusuna da değinen Street "İçerik henüz yeni ve oyuncular hala eşya toplama peşinde. Dolayısı ile Cataclysm'de Heroic dungeon'lar ve raid'lerin zorlu olmasını istiyoruz. En azından tüm eşyaları toplayana kadar" dedi.

Kolay oyunların organize olmuş bir grup için tatmin olmayacağını belirten tasarımcı "Nihayetinde hazırlıksız, yetersiz eşyaya sahip veya tecrübesi az olan grupların bu zindanlarda başarıyı garantilemesini istemiyoruz. Çünkü o zaman bunların hiçbir değeri kalmayacak" diyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard: WoW Cataclysm elbette zor olacak
İlginizi Çekebilir