Blizzard yeni bir Overwatch oyunu üzerinde çalışıyor

Hakan Hervenik 10.10.2017 - 11:50
Blizzard'ın iş ilanları yeni bir oyunun habercisi

Blizzard, yayınladığı yeni stajyer ilanı ile Overwatch ile ilgili bir proje için işçi aradığını duyurdu. Generalist Artist pozisyonu için açılan bu staj 2018'in yaz mevsiminde gerçekleşecek. Öğrenciler için açılan bu ilan, bir yazdan daha fazla sürmeyecek.

Blizzard'dan yeni Overwatch projesi geliyor

Bu proje için Blizzard, "Overwatch evrenine hakim ve bilgili.  Oyunu hayata geçirecek asetler oluşturabilecek." kişiler aramakta. Bu projenin Overwatch'dan farklı olacağı düşünülmekte. Mobil oyun veya yepyeni bir Overwatch. Oyuna hikaye modu ekleneceğini düşünenler de mevcut. Her şey mümkün. Blizzard'ın iş oyun geliştirmeye gelince işleri yavaştan almayı sevdiğini biliyoruz. Yani bir süre daha bu projenin ne olduğunu öğrenemeyeceğiz. Tabi, Kasım'da gerçekleşecek olan Blizzcon 2017'de bir sürpriz gelir mi? Bilemeyiz.

Temmuz ayında Blizzard'ın ismi duyurulmamış bir shooter oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bahsettiğimiz proje ile de bağlantılı olabilir. Overwatch'ı ne kadar sevsek de Yeni bir Blizzard oyunu hiç de fena olmazdı doğrusu.

2016'da yayınlanan ve yılın oyunu seçilen Overwatch, PC, PlayStation 4 ve Xbox  One'da mevcut.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2017 14:49
Bence 100 tl bir shouter için çok yüksek bir fiyat bence bu yüzden oyunu alanlara bedava olarak hikaye modu verilmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard yeni bir Overwatch oyunu üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir