Blizzard'dan 20. yıla özel

Murat Halilbeyoğlu 3.05.2011 - 14:35
Her şeyi ile Blizzard
Kutlamaların üstünden bir ay geçmiş olmasına rağmen Blizzard'ın 20. yılının kutlamaları tüm yıl sürecek gibi gözüküyor. haksız da sayılmazlar hani. Sonuçta kolay değildir bir sektörde, Amerikalıların deyimi ile, 2 decade'lik bir hayat sürdürmek.

Her ne kadar son birkaç yıldır bizi Diablo konusunda üzse de Blizzard'ı her zaman çok sevmişizdir. Nitekim Acitivison gibi bir firmanın bünyesine girdikten sonra bile prensiplerinden vazgeçmemiş bir firmadır ve her zaman oyuncusunu düşünmüştür.

Blizzard'dan 20. yıla özel
Bir süredir açık olan ancak halen yarı yapım aşamasında bulunan Blizzard'ın 20. yıl şerefine açtığı sayfada buna yeni bir örnek. An Epic Anniversary başlığı ile karşımıza çıkan sitede yıl dönümü ile ilgili videolar, röportajlar, video yarışmaları, Blizzard'ın çalıştığı yerin tanıtımı, fotoğraf galerisi ve Blizzard zaman çizelgesi mevcut.

Ne yazık ki bunlardan şu an için sadece videolar ve video yarışması aktif durumda. Videolarda ise kurucular Mike Morhaime ve Frank Pearce'ın teşekkür videosu ile firmanın çalışanlarının konuştuğu Blizzard Retrospective videosu bulunuyor. İkisi de İngilizce alt yazı olduğu için daha rahat anlaşılır olmuş.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'dan 20. yıla özel
İlginizi Çekebilir