Blizzard'dan bazı oyunculara 150 bedava Hearthstone paketi

Murathan Özlü 8.07.2022 - 17:23
Oyunu uzun süredir oynamayan bazı oyunculara geri dönüş hediyesi olarak 150 bedava Hearthstone paketi veriliyor

150 bedava Hearthstone paketi hediyesi ister miydiniz? Blizzard, oyunu uzun süredir oynamayan bazı oyunculara (şimdilik belli ülkeler ile kısıtlı) en fazla 150 adet bedava Hearthstone paketi hediye ediyor. Bir Reddit kullanıcısı, kendisine hediye olarak gönderilen paketleri paylaşıp "Her gün oyunda altın biriktirmek için görev yapmaya ne gerek var ki. Yapmanız gereken tek şey oyuna bir kaç ay boyunca girmemek."

150 bedava Hearthstone paketi kampanyası şu an sadece iki ülkeyle sınırlı

Bütün oyunculara aynı cömertlikte hediyeler gelmemiş. Kimisine 20 bedava paket, kimisine ise hiçbir şey. Oyuna ara veren oyunculara verilen en büyük teklif 75 standard kart paketi+ 75 Voyage to the Sunken City paketi. Bir Blizzard yetkilisi, bunun "kullanıcı alışkanlıklarını ölçmeye yönelik bir test sürüşü" olduğunu belirtmiş. Bu yüzden bu kampanya Birleşik Krallık ve Fransa ile sınırlı.

150 bedava Hearthstone paketi
PC Gamer'a açıklama yapan Blizzard yetkilisi bunun bir "endüstri standardı" olduğunu ve yeni, eski veya aktif oyuncuların ilgisini nelerin çektiğini araştırmayı amaçladığını belirtmiş. Rastgele oyunculara 20 ila 150 arasında HS paketinin yollandığı kampaya, araştırma sonuçlarına göre başka bölgelerde de uygulanabilir.

Yeni Hearthstone eklenti paketi Murder at Castle Nathria, "Murloc Holmes"'un Nathria kalesindeki bir cinayeti araştırması üzerine kurulu. Kısaca Shadowlands ile Hearthstone'u birleştiren en yeni eklenti paketi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'dan bazı oyunculara 150 bedava Hearthstone paketi
İlginizi Çekebilir