Blizzard'dan yeni karakter modelleri geldi!

Can Arabacı 24.01.2014 - 10:33
Stormwind'in dişi savaşçıları artık daha güzel...
Bir süredir Twitter'dan bizi yeni karakter modellemeleriyle ilgili gazlayan World of Warcraft Sanat Yönetmeni Chris Robinson nihayet eteğindeki taşları döktü ve bizi yeni karakter modellemeleriyle başbaşa bıraktı. Doğrusunu söylemek gerekirse Robinson'un tweetlerine bakınca kalan bütün ırkların yayınlanacağını düşünmüştük, ama onun yerine sadece dişi insan modelleriyle karşılaştık. Yine de şikayetçi olduğumuz söylenemez, çünkü Blizzard gerçekten çok iyi bir iş çıkartmış.

Blizzard'dan yeni karakter modelleri geldi!
Resmi World of Warcraft blogundaki yazısında karakter modellerini sıfırdan yaparken izledikleri yolu da biraz anlatan Sanat Yönetmeni, en önem verdikleri şeyin yeni modellerin orijinal versiyonların ruhuna sadık kalması olduğunun altını çizdi. Bazı modellerin 1000 poligondan az olduğunu ve yeni modellerin çoğunun 5000 poligonun üzerine çıktığını da vurgulayan Robinson,  kalan diğer ırklar üzerinde de hararetle çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Tüm vanilla ırkları ve The Burning Crusade ek paketiyle gelen Blood Elf ile Draenei'lar Warlords of Draeneor çıkışında tamamen sıfırdan yapılmış, yeni iskeletleri ve animasyonlarıyla karşımızda olacak yani.

Blizzard'dan yeni karakter modelleri geldi!
Böylece an itibariyle yeni Cüce, Gnome, Ork, Forsaken, Tauren ve dişi İnsan modellerinin yeni hallerini görmüş olduk. Geriye Night Elf, Blood Elf, Draenei, Troll, dişi Ork ve erkek İnsan modelleri kalmış oluyor. Umarız Blizzard bizi çok bekletmeden yeni blog yazılarıyla kalan ırkları da göz önüne sermeye devam eder.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 04:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'dan yeni karakter modelleri geldi!
İlginizi Çekebilir