Blizzard'ın, Gamescom'da Overwatch için planları var

Furkan Güler 19.08.2017 - 20:11
Overwatch tutkunları Gamescom için şimdiden heyecanlandı bile.
Dünyanın en çok ziyaretçi toplayan ve en çok ilgi çeken video oyun fuarı Gamescom'a sayılı günler kaldı. Avrupa'nın sahip olduğu en önemli video oyun etkinliği olan Gamescom'a katılan Blizzard, Overwatch için yeni bir şeyler göstereceğini açıkladı. Gelen bilgilere göre Overwatch'un karakter hikayelerini ekranlara taşıyan Animated Short, isimli animasyonlarından yeni bir tanesini daha göreceğiz. Yeni çıkacak animasyonun hangi kahramanı konu edeceği şimdilik belli değil. Bazı kesimler bu animasyonda yeni kahramanın az da olsa gösterileceğini söylüyor. Ancak hali hazırda Doomfist'i yeni oyuna ekleyen Blizzard'ın böyle bir hareket yapacağını düşünmüyorum.

Blizzard'ın, Gamescom'da Overwatch için planları var
Diğer bir haber ise Blizzard'ın Gamescom standında yeni bir Overwatch haritasını konu ediniyor. Blizzard yetkilileri bu konu hakkında da resmi bir açıklama yapmadı ancak oyunun dosyalarını karıştıran meraklı oyuncular, yeni harita adının Junkertown olacağını belirtiyor. Diğer bir yandan Winston'ı konu edinen animasyonlarda Junkertown ile ilgili cümlelerin geçmesi bu iddiayı doğruluyor.

Son olarak Blizzard, Overwatch'un yanında Heatstone, World of Warcraft, Heroes of the Storm ve Starcraft 2 oyunları hakkında sunumlar yapacağının altını çizdi.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2017 18:03
harita belli. Junkrat'ın mekranı. Doğal olarak animated short da junkrat ve roadhog ile alakalı olacaktır bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2017 03:23
junkyard gelcek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'ın, Gamescom'da Overwatch için planları var
İlginizi Çekebilir