Blizzard'ın gizli etkinliği, Warcraft severleri heyecanlandırdı

Hakan Hervenik 21.02.2018 - 16:29
Warcraft oyunlarında hareketlilik var.

Warcraft hayranlarını heyecanlandıracak bir haberimiz var. Blizzard, geçtiğimiz günlerde eski profesyonel Warcraft 3 oyuncuları ABD'de yer alan merkezlerine davet etmiş. Bir anda neredeyse tüm profesyonel oyunculara ABD vizesi aldıran Blizzard, gizli bir etkinlik düzenliyor.Konuyu araştıran Wowhead, bu etkinliğin Warcraft 3 Remastered'ın yolda olabileceğini söylüyor.

Blizzard, Warcraft için gizli bir etkinlik düzenliyor

Warcraft serisinin en çok tutan oyunu ve ek paketi olan The Frozen Throne ile efsaneleşmiş olsan Warcraft 3, aynı zamanda MOBA oyunlarının babası olan All-Stars modunu da oyunculara sunmuştu. Ukraynalı Warcraft 3 oyuncusu Foggy, Kiev'de yer alan Amerikan Konsolosluğunda görülmüş ve GoodGame.ru'ya küçük bir röportaj vermiş. "Detayları ne kadar açıklayamasam da bana küçük örnekler verebileceğimi söylediler. Şubat ayının sonunda gizli bir etkinlik düzenlenecek ve bu etkinlik ABD'de yapılacak. Bu yüzden vize almaya geldim. Büyük detayları veremem ama yakında bir duyuru yapacaklar."

Bu röportajda bizim dikkatimizi en çok çeken nokta yapılacak olan duyuru oldu. Sizce Blizzard, Warcraft evreni ile ilgili nasıl bir duyuru yapacak?


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2018 22:36
sakın yeni bir şey yapmayın dayayın remastered edition ları
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2018 17:47
Armies of azeroth adı altında çıkacak remasterd blizzard'ın yapacağından daha iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'ın gizli etkinliği, Warcraft severleri heyecanlandırdı
İlginizi Çekebilir