Blizzard'ın sosyal medya hesapları 2 gündür sessiz

Murathan Özlü 25.07.2021 - 16:15
Activision-Blizzard hakkında ortaya atılan cinsel taciz/ayrımcılık iddialarının ardından Blizzard'ın sosyal medya hesapları sessizleşti.

Blizzard'ın sosyal medya hesapları,  22 Temmuz Çarşamba gününden beri sessiz. Activision-Blizzard hakkında ortaya atılan cinsel taciz/ayrımcılık suçlamalarının ardından World of Warcraft, Diablo, Overwatch, ve Crash Bandicoot'un resmi sosyal medya hesapları sessizliğe gömüldü.

Bahsi geçen hesapların tamamının, son paylaşımlarını 21 Temmuz Salı günü yaptıkları görülüyor. Durum World Of Warcraft üzerinden şöyle örneklendirilebilir; World Of Warcraft için Salı günleri Amerika, Çarşamba günleri ise Avrupa sunucularında reset (yeni haftaya başlama, dungeon/raid gibi aktivitelerin sıfırlanması) günleridir ve World Of Warcraft twitter hesabı, hiç sektirmeden her çarşamba günü yeni hafta hakkında paylaşım yapar. Bu çarşamba hariç.

Blizzard'ın sosyal medya hesapları

                                                              World Of Warcraft Twitter hesabının son resmi paylaşımı, 21 Temmuz

Blizzard'ın sosyal medya hesapları dikkat çekmemek için mi sessizliğe gömüldü?

Bahsi geçen oyunların Instagram ve Facebook hesapları da sessizleşmiş durumda. Kaynaklar, zaten sıkıntılı durumda olan firmanın daha da zor duruma düşmemek için sosyal medya hesaplarına bir süre sessiz kalma talimatı verdiğini iddia ediyor. Ancak firma çalışanları, mesela World Of Warcraft geliştiricileri kendi sosyal medya hesaplarında, bu konuda oldukça aktifler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 17:15
Bu olaydan bağımsız benim oynadığım HotS oyunu için de aynı bu moddalar senelerdir.. Dengeleme yama notları haricinde sıfır içerik paylaşılıyor. İçerik üretimi sıfıra yakın olunca paylaşımı da ona yakın oluyor. Demem o ki biz HotScular için garp cephesinde yeni bir şey yok alışığız :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 09:32
Beter olsunlar wow u rezil ettiler iyice boosterlara çalışıyorlar her paket daha da kötüleşiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 08:50
Düzelmedikleri sürece beter olsunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'ın sosyal medya hesapları 2 gündür sessiz
İlginizi Çekebilir