1/2

BlizzCon 2013 notları #3 - Diablo 3:RoS

Özgür Yıldız 14.11.2013 - 12:16
Diablo 3'le ilgili detaylar
BlizzCon 2013’ün detaylarını sizlerle paylaştığımız yazı dizimiz devam ediyor. Daha önce Açılış Seremonisi, Warlords of Draenor ve Hearthstone’la ilgili detaylı bilgileri paylaşmıştık. Şimdi sırada ise Diablo 3’ün yeni ek paketi Reaper of Souls ve oyunun yeni özellikleri bulunuyor. Bakalım BlizzCon 2013’te Diablo’yla ilgili neler anlatılmış.

Reaper of Souls


İlk olarak Adventure Mode’dan bahsedelim. Bu mod, oyunu tamamen açacak ve oyuncular istedikleri içeriğe ulaşabilecekler. Bu yüzden tüm Act’lere gidiş yolu açık olacak. Bu modun asıl özellikleri ise Bounties ve Nephalem Rifts. Bounties özelliğiyle tüm Sanctuary’de canavar avlayabileceğiz. Nephalem Rifts ise tamamen rasgele savaşlar anlamına geliyor. Yani örneğin Act III ve Act IV yaratıkları sizinle Whimsyshire’da savaşacaklar. Ayrıca Nephalem Rifts’de hava durumu da değişken olacak. Örneğin Caldeum’un gece halini görebileceksiniz.

BlizzCon 2013 notları #3 - Diablo 3:RoS
Bounties’den biraz bahsedelim. Bu özellik sizi tüm boss’lara, olaylara ve yan zindanlara gönderecek. Oyunun hemen başında 25 tane farklı bounty bulunacak. Bunlar bir boss’u öldürmek, bir olayı tamamlamak, eşsiz bir yaratığı öldürmek veya bir zindanı temizlemek gibi şeyler olacaklar. Bu arada eşsiz yaratıklar oyundaki yerlerinde değil, etrafta bulunacaklar. Bounty’ler altın, tecrübe puanı ve bir Rift Keystone verecekler.

Gelelim Nephalem Rifts’e. Loot Run’lar artık Nephalem Rifts olarak adlandırılıyor. Her şey rasgele olacak ve tüm Act’lerden yerler, yaratıklar ve boss’lar bulunacak. Ayrıca bu yaratıkların oranı da belli bir sabite bağlı olmayacak. 1’den 10’uncu seviyeye kadar zindanlar bu modda bizi bekliyor. Yani kısacası bu modda hiçbir şey sabit değil.

Oyuna Summoner, Death Maiden, Punisher, Boggit, Bogan Trapper, Brute gibi birçok yeni yaratık ekleniyor. Bu yaratıkların da daha önce görmediğiniz tarzda davranışları olacak.

Devamı Diğer Sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>>