Bloober Team'den Tamamen Yeni Bir Oyun

Tunay Şahin 29.04.2024 - 11:50
Bloober Team, Take-Two Interactive ile yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Proje C, Silent Hill 2 Remake sonrası duyurulacak büyük bir adım olacak.

Bloober Team, Silent Hill 2 Remake üzerinde çalışan stüdyo, son finansal raporunda şirkette devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Twitter'da @pl_evil tarafından çevrilen bir dokümana göre Bloober, Take-Two Interactive bünyesindeki Private Division ile birlikte yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Bloober Team'den Yeni Oyun

Ayrıca, Skybound Entertainment merkezli 'Proje R' adında başka bir proje üzerinde çalışılıyor ve bu projenin gelecek yıl tam olarak açıklanması bekleniyor.

Bloober Team'den Yeni Oyun

Son finansal güncellemede Bloober Team, şu anda Private Division ile birlikte çalıştıkları Proje C'nin oldukça ilerlediğini ve mevcut ilerlemeden çok memnun olduklarını belirtti. Ayrıca, bu yeni stratejinin bir parçası olarak stüdyonun ilk orijinal projesi olacak.

Bu oyun hakkında şu an için fazla bir şey bilinmiyor, ancak finansal güncellemedeki açıklamaya göre oldukça büyük bir proje olduğu anlaşılıyor. Raporda, Proje C'nin Silent Hill 2 Remake'in yayınlanmasının ardından bu yıl içinde açıklanacağı belirtiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloober Team'den Tamamen Yeni Bir Oyun
İlginizi Çekebilir