Bloodborne: The Bleak Dominion Çıkıyor

Tunay Şahin 11.03.2024 - 15:37
Bloodborne: The Bleak Dominion çizgi romanı, FromSoftware'ın karanlık evrenlerini yeni maceralarla bu yıl genişletiyor.

FromSoftware'ın kült klasikleri Bloodborne ve Dark Souls serileri, çizgi roman formatında yeni maceralarla geri dönüyor. Bloodborne: The Bleak Dominion ve Dark Souls: The Willow King, oyun hayranlarının beklediği derin hikaye anlatımı ve karanlık atmosferiyle, korkunç evrenleri keşfetme fırsatı sunacak. Bu yeni çizgi romanlar, oyun serilerinin genişletilmiş evrenlerine derinlemesine bir bakış sunacaklar. Çizgi romanlar yılın ortalarına doğru raflarda yerini alacak.

Bloodborne: The Bleak Dominion Çizgi Romanı Bu Sene Çıkıyor

Bloodborne: The Bleak Dominion, oyunun devamı niteliğinde olup, Lady of the Lanterns'ın hikayesini sürdüreceği belirtiliyor. Bloodborne severler, Avcı'nın Rüyası'nı yepyeni bir perspektifle görebilecekler. Öte yandan, "Dark Souls: The Willow King," serinin ilk oyunundan ilham alan ve üç kahramanın The Willow King ile karşılaşmalarını konu alan orijinal bir hikayeyi anlatıyor.

Bloodborne: The Bleak Dominion Çizgi Romanı Bu Sene Çıkıyor

Bloodborne PC sürümü veya PlayStation remake gibi bir güncelleme almadığı için, sevdiğimiz evrene dönmek için yeni bir yol sunacak. Ayrıca, Hidetaka Miyazaki'nin yeniden yapım fikrine sıcak bakması ve olası bir canlı aksiyon filmi söylentileri, serinin geleceği hakkında heyecan yaratmaya devam ediyor.

Bloodborne: The Bleak Dominion 4 Haziran'da, Dark Souls: The Willow King ise 13 Ağustos'ta piyasaya sürülecek ve her iki çizgi roman da ön siparişle Amazon ve diğer perakendeciler aracılığıyla edinilebilecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2024 09:44
Boş boş işler çevir kazı yanmasın buna para verecek akıllı ile aynı gezegende yaşamaya devam edeceğim için çok şanslıyım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 15:49
bloodborne remake görmek yerine yepyeni bloodborne 2 görmeyi yeğlerim. Remake furyasıdır, almış başını gidiyor.
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 19:15
Aynen katılıyorum üstelik bloodborne hala taze bir oyun, mekanikleri bayatlamadi,60 FPS yaması gelse çoğu oyuna taş çıkartır hala
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 17:37
Hikaye bitti arkadaşım, Bloodborne evrenine göre adam Tanrı olarak dünyaya tekrar geldi. O yüzden 2 gelmez. Zaten FromSoftware de isteksiz gördüğüm kadarıyla. PC oyuncuları oynamadı Bloodborne'u, PC'ye gelmesi gerek, ki onu da From Software yapmaz zaten, Sony başka firmaya yaptırır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 02:30
Remake, bb2 beklerken yediğimiz kazığa bak bilader KAZIĞAAAAA
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne: The Bleak Dominion Çıkıyor
İlginizi Çekebilir