Sony'nin Japonya'da bulunan yapım ekiplerinden yeni projeler geliyor

Ersin Kılıç 28.12.2017 - 16:40
Sony'nin Japonya ayağı yeni oyunlar geliştiriyor

Playstation 4 için 2017 yılının gayet iyi geçtiğini satış rakamlarına da bakarak söyleyebiliriz. Çıkmış oyunların yanı sıra önümüzdeki yıl için de hazırlıklarını sürdüren Sony, son olarak 2018 yılının çok daha verimli geçeceğini açıklamıştı. Anlaşılan merakla beklenen God of War ve Last of Us Part 2 gibi yapımların yanı sıra firmanın daha birçok sürprizi bulunuyor.

PS4 için yeni oyunlar geliştiriliyor

Japonya kaynaklı haberlere göre Sony'nin Japonya'da yer alan yapım ekipleri yeni projeler üzerinde çalışıyor. From Software'ın duyurusunu zaten The Game Awards töreninde görmüştük ama Bloodborne yapımcısı Teruyuki Toriyama'nın da 2018'de duyuru hazırlığında olduğu belirtilmiş. Toriyama dışında Gravity Rush yönetmenliğini yapan Keiichiro Toyama'nın da yeni projesi için düğmeye bastığı ve oyunun gelişim aşamasında ilk adımları geride bıraktığı belirtiliyor. Bu oyun için yapılacak duyuruların da 2018'de geleceği rapor edilmiş.

Son olarak çok parlak olmasa da Knack oyunlarına imza atan Takamitsu Ijima ve Everybody's Golf oyununun arkasında yer alan Kentaro Motomura'nın PS4 için yeni projeler üzerinde çalıştığı söyleniyor. Tabi tüm bu duyurular için dişimizi biraz daha sıkmamız gerekmekte..

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 20:21
Durmuyorlar Sürekli yeni oyun geliştiriliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne ve Gravity Rush yapımcıları yeni projeler geliştiriyor
İlginizi Çekebilir