Bloodborne Yharnam şehri Minecraft'da yeniden yaratıldı

Tunay Şahin 12.01.2023 - 14:45
Bir Minecraft hayranı, Bloodborne'un antik kenti Yharnam'ı ayrıntılı bir şekilde oyunda tasarladı. Paylaşılan görüntüler muhteşem olmuş.

Bloklar ile oluşturulan harita ve ortamları ile sürekli gündeme gelen Minecraft için bu sefer son derece profesyonelçe hazırlanmış bir içerik geldi. Bir Minecraft hayranı Bloodborne oyununda yer alan Yharnam şehrini tek tek işleyerek yapıma aktardı.

Bloodborne Yharnam şehri Minecraft'da

Bloodborne PlayStation 4 neslinin en sevilen oyunlarından biri olmasına rağmen henüz mevcut platformlarda görünmedi. Devam oyunları için de bir açıklama bulunmuyor. Oyuncuların uzun süredir FromSoftware üzerinde bir baskı kurması da pek işe yaramamış gibi görünüyor.

Buna rağmen oyun çeşitli şekillerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan PS1 tarzında üretilen hayram yapımı Bloodborne oyunu bu sefer de Minecraft'ta karşımıza çıktı.

Mojang'ın açık dünya sandbox oyunu, oyunculara sağladığı sonsuz yaratıcılık potansiyeli ile oyuncuların sürekli olarak yeni içerikler üretmesine de katkıda bulunuyor. Son olarak Reddit'te Parking_Price6980 isimli kullanıcı tarafından paylaşılan bir görselde Bloodborne oyununun Yharnam şehrini son derece dikkatli ve ayrıntılara dikkat edilerek ve heybetli boyutlarda yeniden üretildiğini gösteriyor. Paylaşılan görseli incelediğinizde ne kadar çok uğraşı olduğunu fark edeceksiniz.


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2023 23:46
hayatımda oynadıgım en iyi oyundu, öyle ki open world elden ring bile bunun yanında zayıf kalıyor. sony bu oyunun telif ve yayın haklarına sahip ve diğer platformlara parayla çıkıp satılmak üzere salmıyorlar oyunu ve oyuncuları bu şaheserden mahrum bırakıyorlar. sony'yi boykot edin arkadaslar.
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2023 01:54
Elden ring kötü değil canım, bloodborne ve dark souls 3'ten sonra yeryüzündeki en iyi 3. Video oyunudur.
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2023 09:27
bloodborne gercekten saheser bir oyun, ama elden ringe laf edip drmayin artik ayip yeter da !
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2023 11:41
Sebep ? Kendi konsoluna özel oyun çıkartıyorki konsolu satsın.İlerde illaki çıkartacak.
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2023 11:22
harika yorum kesinlikle katılıyorum. ps4'ü satmakta en büyük pişman olma sebebim bloodborndu. allahtan 6 kere bitirmişim, tam bi şaheser
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne Yharnam şehri Minecraft'da yeniden yaratıldı
İlginizi Çekebilir