Bloodborne'dan son detaylar heyecanımızı artırıyor

Emin Çıtak 12.03.2015 - 14:09
Daha önce bunları görmüştüm, diyen oyuncular için Olabildiğince sert bir cevap!
Sizi bilmiyorum ama ben 27 Mart tarihinde çıkacak bir oyunu çok uzun bir zamandır bekliyorum. Oyunu edinen EDGE dergisi oturmuş, Bloodborne’un suyunu çıkartmış. 40 saatlik oynanış süresinin ardından kapaklarına da Bloodborne’u koymuşlar.

Oyun için hazırladıkları yazı ne ile karşılaşacağımızı bilmek konusunda oldukça önemli. Öncelikle EDGE, 40 saatin oyunu bitirmek için yeterli olmadığını belirtiyor. “Tecrübeli Souls oyuncuları muhtemelen bizim 40 saate geldiğimiz yere daha önceden gelecektir” diyen EDGE, “Bu 40 saate çoklu oyuncu ve tamamen rastgele oluşturulan Chalice zindanları dahil değil.” Diye de ekliyor.

Ayrıca dergi şöyle de ekliyor: Bloodborne, “Daha önce bunları görmüştüm!” diyen oyuncular için “Olabildiğince sert bir karşı cevap!”

Bloodborne'dan son detaylar heyecanımızı artırıyor
Kalkanlar From Software’in söylediği kadar kötü değil, gayet kullanışlılar, ama önceki oyunlardaki gibi kalkan kullanırken pasif kalmamanız gerekiyor. Oynanış içerisinde birçok ekipman kullanmışlar ama düşmanlar artık ekipman, silah düşürmüyorlar. Fakat ekipmanlarımızı geliştiren materyalleri düşürüyorlar. Bloodgem’lerle silahlarınızı geliştirebileceksiniz.

Fenerler keşif için oldukça önemliler, yine eskiden olduğu gibi süreliler ama bu sefer satıcılardan fener alabileceğiz. Yeniden doğma noktaları ise Dark Souls II’ye göre oldukça az, bu sefer kısa yollar işimizi görecek.

Bloodborne’u sonuç olarak oldukça beğenmişler. 27 Mart’ta piyasaya çıkacak Bloodborne sadece PlayStation 4 platformu için gelecek.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne'dan son detaylar heyecanımızı artırıyor
İlginizi Çekebilir