Bloodstained: Curse of the Moon 2 PS4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu

Özgür Deveci 24.06.2020 - 12:32
Inti Creates tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan platform oyunu Bloodstained: Curse of the Moon 2 PS4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu.

Inti Creates tarafından geliştirilen platform oyunu Bloodstained: Curse of the Moon 2, New Game + Expo sunumunda PlayStation 4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen New Game + Expo sunumu sırasında yapımcı Koji Igarashi, Bloodstained: Curse of the Moon'un devam oyununun şu anda geliştirilmekte olduğunu açıkladı. Selefi gibi, yeni oyunda karanlık ve 8 bitlik bir estetiğe sahip olacak ve uzak doğudan güçlü bir kılıç ustası olan Zangetsu hakkında yepyeni hikayeler anlatacak.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 PS4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu

Bloodstained: Curse of the Moon 2 PS4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu

Bloodstained: Curse of the Moon 2, klasik oynanabilirlikle birlikte 2D aksiyon ve karanlık öğelerine 8 bitlik bir görünüm getiriyor. Önceki oyunun çoklu senaryo yapısı, IGA (Koji Igarashi) tarafından yönetilen destansı ve yepyeni bir hikaye ile geri dönüyor. Oyunda, şeytanlara karşı derin bir kin taşıyan ve uzak doğudan bir kılıç ustası olan Zangetsu'yu yöneteceğiz. Zangetsu, şeytani kaleye giden yolda savaşmalı, ancak bunu tek başına yapmak zorunda değil! Zangetsu, yol boyunca karşılaştığı yeni karakterlerle ittifak kurabiliyor ve dilerse bu karakterlerle bir takım oluşturabiliyor. Her bir karakter çeşitli oynanış seçenekleri, yetenekler ve bölümleri tamamlamak için farklı imkanlar sunuyor.

Bloodstained: Curse of the Moon'un ilk oyunu Bloodstained: Ritual of the Night aslında bir Kickstarter projesiydi ve Mayıs 2018'de piyasaya çıkmıştı. Yakın zamanda bir milyon satış rakamına ulaşan The Ritual Of The Night için oyunun yapımcısı Koji Igarashi “Kickstarter destekçilerinin tutkusu ve inancı olmasaydı, Curse of the Moon'un devam oyunu gerçek olamazdı.” ifadelerinde bulundu. Curse of the Moon 2'de selefine nazaran geliştirilmiş ve yeni içeriklerle güncellenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Son olarak oyunun duyuru fragmanına ve sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10

İşlemci: 2Ghz veya daha hızlı bir işlemci

Bellek: 2GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 512MB VRAM

DirectX Sürümü: 9.0c

Depolama: 500MB kullanılabilir alan

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodstained: Curse of the Moon 2 PS4, Xbox One, PC ve Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir