Bloodstained: Ritual of The Night yeni karakter tanıtım videosu

Ahmet Özçilingir 2.06.2019 - 12:01
Solid Snake sen misin?

Bloodstained: Ritual of The Night'ın yeni karakter tanıtım videosu yayınlandı. Oyunun ikinci oynanabilir karakteri olan Deamon Hunter'ı tanıdık bir isim seslendiriyor. Metal Gear Solid serisinde efsanevi Solid Snake karakterini seslendiren David Hyter, Bloodstained: Ritual of The Night'ta cehennem zebanilerine karşı savaşacak Zangetsu adındaki iblis avcısını seslendirdi. Karizmatik sesiyle Solid Snake ile özdeşleşen David Hayter, Bloodstained: Ritual of The Night'da şeytan avcısı olarak karşımıza çıkacak. Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Bloodstained: Ritual of The Night'ın yeni karakter tanıtım videosu yayınlandı

ArtPlay'in geliştirdiği Castlevania serisine olan benzerliği ile dikkat çeken Bloodstained: Ritual of the Night 18 Haziran'da yayınlanacak. Metroidvania tüğrünün günümüzdeki en iyi örneklerinden olan Bloodstained serisinin yeni oyunu Ritual of the Night'ta tanıdık bir isim karşımıza çıkıyor. Solid Sanke'in seslendirmeni David Hayter Ritual of the Night'ta iblis avcısı Zangetsu karakterini seslendirdi. 

Konami'nin son yıllarda popülaritesini arttıran Castlevania serisi için yeni bir oyun yapma planı olup olmadığını bilemiyoruz. Konami son olarak tüm Castlevania oyunlarının yer aldığı koleksiyoncu sürümünü yayınlamıştı. Bunun dışında sevilen seri için Konami'nin gelecek planları gizemini koruyor.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodstained: Ritual of The Night yeni karakter tanıtım videosu
İlginizi Çekebilir