Blu TV'de yayınlanacak Behzat Ç.'den yeni video geldi

Furkan Güler 28.06.2019 - 15:51
Amirimin geri döneceği tarih belli oldu.

Geride bıraktığımız yıllarda TV'lerde fırtına gibi esen ve reyting rekorları kıran Behzat Ç., yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Blu TV'nin girişimleriyle birlikte internet dizisi olarak geri döneceği açıklanan dizi için yeni bir video daha yayınlandı. Ruhundan bir şey kaybetmediğini tahmin ettiğimiz dizide polislerimiz görevlerini bırakmış veya bir şekilde bıraktırılmış durumda olacak. Replikleriyle gönülleri kazanan dizinin oldukça izleneceği tahmin ediliyor. Çekimler açısından oldukça profesyonel olan dizinin ilk başta Netflix'te yayınlanacağı sanılıyordu. Hali hazırda dizinin eski eski bölümlerini yayınlayan Netflix, bu sayede Türk izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Blu TV'de yayınlanacak Behzat Ç.'den yeni video geldi

Ancak Blu TV'nin girişimleriyle yenilenmiş Behzat Ç., sadece Blu TV'de olacak. Sıfır Bir Adana ve Bozkır gibi diziler sayesinde kendini gösteren platform, bu dizilerin final yapmasıyla yeniden kütüphanesini genişletecek. Sokağın Çocukları isimli yeni bir dizi daha duyuran Blu TV, bu dizinin Sıfır Bir Adana'nın yönetmeni tarafından yapılacağını duyurdu.

Sona geldiğimizde Behzat Ç. dizisi 25 Temmuz'da yayınlandığında bakalım nasıl geri dönüşler alacak? Hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
emreklncr
emreklncr 30.06.2019 04:43
BLUTV aboneliğim hala aktif içerik kıtlığından gelen yeni içeriklerin de benim daha önceden izlediğim içerikler olduğundan uzun süredir kullanmıyordum. Behzat Ç dizisinin ilk 3 sezonu eklenmiş hiç türk dizisi izlemem (leyla ile mecnun, şahsiyet, masum, 7yüz ve poyraz karayel hariç poyraz karayelin ilk 2 sezonu güzeldi 3.sezondan 1 bölüm izledim bıraktım yönetmen değişikliği diziyi bozmuştu bariz kalite farkını hissediyordun ilk 2 sezonda teknik açıdan çok başarılı değildi ama yinede idare ederdi zaten onu güzel yapan şeyler bunlar değildi) hazır Behzat Ç dizisinin yeni sezonu da gelecekmiş millette baya övüyor herkes çok heyecanlanmış türk imdb kullanıcıları tarafından da yüksek oylar almış dedim acaba, diğer diziler gibi beni şaşırtabilir mi, başladım izlemeye oyunculuklar çok kötüydü zaten oyunculukların iyi olması gibi bir beklentim yoktu, diğer saydığım dizilerin hepsinde oyunculuk iyi seviyede bu dizide kötüydü, rahatsız etmedi çünkü diziden beklentim yoktu acaba diye girdim önyargılı da değildim beklentim de yoktu dizi amatörce yapılmıştı fikir fena değildi ama olmamıştı sürekli sahne geçişi, dağınık olay örgüsü, basit karakterler... daha bir sürü rezillik ilk bölümü 3 günde izledim sonra 2.bölümü izlemeye çalıştım onuda 3 günde izledim sürekli sıkılıp kapatıyorum çünkü 3.bölümü yarıda bıraktım artık kusacağım berbat dizi insanlar nasıl izler böyle şeyleri anlamıyorum git Peaky Blinders, Breaking Bad, The Sopranos, The Wire, Six Feet Under, Mad Men, Rome, Oz, Lost, West World... falan izle efsane diziler var böyle boş şeyler izlemeye gerek yok.
necromare
necromare 1.07.2019 16:05
Oyuncular yeniydi ozamanlar, ondan kotuyduler ve karakterler 7.-8. bolumden sonra oturuyor. Hayaletin ilk bolumlerdeki beyefendi konusmalarindan sonra ankara agzina gecisinden karakterlerin nasil oturdugunu ve duzeldigini anlarsin. Yani sen en skici bolumleri izlemissin. Turk sinema tarihinin en iyi dizilerinden birine bukdr sig yaklasimlarla laf etmen ise basli basina bir komedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2019 02:20
Videoyu youtube linkine tıklayarak izlemeyin. Karadeliğe düşüyosunuz. 3 saattir Behzat Ç videosu izliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2019 23:03
Hadi la özledik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blu TV'de yayınlanacak Behzat Ç.'den yeni video geldi
İlginizi Çekebilir