Boğaziçi’nden Netmarble’a “Yılın Oyun Firması” ödülü

Hürcan Köse 16.12.2016 - 12:15
"Türkiye'de 20 milyon oyuncumuz var"
Netmarble Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da “Yılın Oyun Firması” seçildi. Ödül töreninde konuşan Netmarble Türkiye Ortadoğu ve Avrupa’dan Sorumlu Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz: “Ülkemizin geçtiği zor zamanlarda oyuncularımızın yüzüne biraz olsun tebessüm gelsin diye çalışıyoruz” dedi.

Boğaziçi’nden Netmarble’a “Yılın Oyun Firması” ödülü
Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (COMPEC)'in bu sene dördüncüsünü düzenlediği Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da, bilişim sektöründe çeşitli kategorilerde yılın en iyileri seçildi. “Yılın Oyun Firması” ödülü Wolfteam, Paramanya, EvilBane, MARVEL Future Fight gibi başarılı oyunları sunan Netmarble Türkiye’nin oldu. Halk oylamasının yanı sıra özel jüri ve bilişim kulüplerinin oylarıyla belirlenen kişi ve kurumların ödülleri, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de gerçekleşen törenle dağıtıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü’nce yapılan değerlendirmede 5 firma arasından öne çıkarak “Yılın Oyun Firması” seçilen Netmarble Türkiye ödülünü Ortadoğu ve Avrupa’dan Sorumlu Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz aldı. Şenyüz’e ödülü, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülleri Lideri İsa Ertan Karabıyıklı verdi.

Boğaziçi’nden Netmarble’a “Yılın Oyun Firması” ödülü

Türkiye'de 20 milyon oyuncumuz var


Aras Şenyüz ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, güzel bir ödül töreni düzenledikleri için Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübüne ve oylarıyla Netmarble Türkiye’yi bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Şenyüz şöyle devam etti:

“Netmarble olarak 15 yıldır oyun sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de yılda yaklaşık 20 milyon kişi oyunlarımızı oynuyor. Ülkemizin geçtiği bu zamanlarda oyunlarımızı oynayan kişilerin yüzüne bir parça tebessüm koymak için onları biraz olsun eğlendirebilmek için gece gündüz durmadan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Mümkün olduğunca oyuncularımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Burada asıl teşekkürü bizim değil geleceğimizin umut ışığı olan siz gençlerin hak ettiğini düşünüyorum.”

Bu bir basın bültenidir.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2016 18:17
"Sunan" yerine "Yapan" seçilseydi daha iyi olurdu. Oyunda bari ithalatçıları zirveye koymayalım.
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2016 17:58
Netmarble zaten sunan firma. Konuşma da Netmarble Türkiye olarak Netmarble adına yapılıyor.

Joygame sadece alt bir marka olarak kaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2016 16:25
Marvel future fight ve evilbane oynuyorum.
Bu adamlar gerçekten iyi oyun yapıyorlar.
Star Wars oyunlarını bekliyorum :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Boğaziçi’nden Netmarble’a “Yılın Oyun Firması” ödülü
İlginizi Çekebilir