Borderlands 2 "Kız arkadaş modu" yorumu gene gündemde

Mert Günhan 15.02.2013 - 14:05
İnternette tartışma kızıştı
Borderlands 2'nin yönetmenlerinden John Hemingway'in oyunun yeni yetenek ağaçlarından birisine "Kız arkadaş modu" demesi özellikle dişi oyuncuları sinirlendirmişti.

Eurogamer ile yaptığı röportajda Hemingway "Best Friends Forever" isimli yetenek ağacını açıklarken şöyle konuşmuştu; "Borderlands oynamak istiyorsunuz fakat diyelim yanınızda FPS'ler de çok iyi olmayan birisi var. Bu yetenek ağacı sayesinde oyunu daha iyi anlayıp daha kolay bir şekilde oynayabilecekler, ben buna kız arkadaş modu diyorum." dedi.

Kadın oyunculardan gelen tepkiler üzerine Twitter'dan cevap veren Randy Pitchford, bunun Mechromancer ile ilgili bir durum olmadığını, oyunu çok iyi oynayamayan co-op partnerlerinin daha hızlı ısınabilmesi ve daha kolay oynayabilmesi için yapılmış bir durum olduğunu , bu partnerin herhangi bir cinsiyetten olabileceğini söylemişti. 

Bu olaydan sonra Reddit'te geçtiğimiz günler de aynı olayın tekrar gündeme gelmesi ile Machromancer tartışması gene ateşlendi, kullanıcıların bir kısmı Machromancer için "noob sınıfı" derken bir kısmı buna karşı çıktı.


Borderlands 2 "Kız arkadaş modu" yorumu gene gündemde
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 2 "Kız arkadaş modu" yorumu gene gündemde
İlginizi Çekebilir