Borderlands 2 - İlk detaylar

Murat Sağlam 6.08.2011 - 11:46
Gearbox Software çalışıyor...
Borderlands 2 duyurulduktan birkaç gün sonra hakkında ilk detaylar da yayımlanmaya başladı. Co-Op özelliği ile çok sevilen Borderlands'in bu özelliği 4 kişi desteği ile birlikte devam edecek. Oyunda yer alan araçlar çeşitlenecek. Bandit Technical adlı bir araç oyuna eklenmiş.

Borderlands 2 - İlk detaylar
Araçların dört koltuğu olacak bu sayede dört kişi ile oynarken sıkıntı yaşanmayacak. Eridium ile silahlar geliştirilebilecek. Eridium bir para birimi gibi düşünülebilir. Salvador: Gunzerker her silahı "dual-wield" yani iki elde iki ayrı silah şeklinde kullanabilecek. İlk oyundaki Vault Hunter'lar bu oyunda NPC olarak yer alacak. Bandit sınıfı kendi özel silahlarını kullanacak.

Her üreticinin kendi stili, rengi ve kişiliği olacak. Silahların modifiyeleri kişiye özel olacak. Düşmanlar daha iyi tepkiler verecek, daha çeşitli taktikler uygulayacak ve yapay zeka çok daha gelişmiş olacak. Bu gelişmiş yapay zeka sayesinde ise birbirleri ile daha iyi iletişime geçebilecekler.

Oyunda yer alan NPC'ler daha akıllı olacak ve daha çok hareket edecek. Oyuncular için etkileşimli diyaloglar oyunda yer alacak. Yetenek ağacımız ilk oyundakine çok benzer bir sistemle çalışacak. Cpaltrap da ayrıca bu oyunda geri dönecek. Eski oyunda yer alan hiçbir silah bu oyunda yer almayacak.

Oyundaki hikaye görevleri statik olmayacak. Öldürülen düşmanlardan düşen eşyaların bazıları geçici "buff" yani geliştirmeler verecek. Game Informer'ın haberine göre, birkaç gün içerisinde yeni detaylar da ortaya çıkacak. Bu yüzden, gözünüzü dört açın ve haberlerimizi takip edin...
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 2 - İlk detaylar
İlginizi Çekebilir