1/3

Borderlands 2

Yiğit Teker 21.09.2012 - 13:23
Pandora'da müthiş bir macera sizleri bekliyor.
Platformlar PC, PlayStation 3, XBox 360, PS Vita
Borderlands 2
  • Yapımcı - Yayıncı Gearbox Software - 2K Games
  • Çoklu Oyuncu: Var
  • Oyun Türü: First Person Shooter
Merlin Puanı 93
5 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%98
Artılar -Kendine has grafikleri, Yüzlerce silah seçeneği, Yeni yetenek sistemi
Eksiler -Online modunda deathmatch sisteminin bulunmaması
Borderlands 2

Bu yıl içerisinde en çok beklenen oyunlar arasında olan Borderlands 2, hayranlarıyla buluştu. Zaman kaybetmeden incelemeye aldığımız oyun için şunu baştan söyleyelim, bu oyunun bağımlısı olacaksınız.
Borderlands 2
Peki ilk Borderlands ile arasında ne fark var? Öncelike söyleyebileceğim şey, bu oyunda silah yelpazesi gerçekten çok genişlemiş. İlk oyunda zaten epey fazla olan silahlar Borderlands 2'de adeta çığırından çıkmış halde. Aynı zamanda eski haritanın 2 katı büyüklüğe sahip bir haritaya sahip olan Borderlands 2'de, sıkılmadan uzun saatler geçireceksiniz.

GearBox ve 2K Games firmaları, çevre öğelerine de çok dikkat etmişler. Eskiden görev aldığınız insanlar hareketsizken, artık kendilerine ait animasyonları var. Aynı zamanda çevresel faktörler de düşünülmüş. Çevrenizde gerçekten nefes alan insanlar mevcut. Bunlarla görev ve silah alımı gibi hareketlere girişebiliyorsunuz. Kısacası, bu oyunda yaşadığınız dünya ilk Borderlands'e göre daha gerçekçi.
Borderlands 2
İlk oyundan 5 sene sonra çıkan Borderlands 2 oyunu, Pandora dünyasında geçiyor. Handsome Jack adlı çılgın kötünün kontrolü altındaki bir ordu, bölgenin madenlerinde bulunan mineralleri sömürmek üzere bölgeyi kontrolü altına almış. Bölge halkını sindirmeye çalışan Handsome Jack'in eli ise bayağı güçlü. Sadık cani insanlardan tutun da, robotlar ve yaratıklardan oluşan bir ordu ile yenilmezliğini ilan ederken söylediği tek bir cümle var: "Sıkıyorsa gelin ve yakalayın".