Borderlands 2 şiddette "sınır" tanımayacak

Murat Halilbeyoğlu 1.08.2012 - 10:55
Artık kırpmalara son!
Gearbox ve Randy Pitchford'un ne kadar munzur olduğunu hepimiz biliyoruz. Borderlands 2'yi tamamlayan ekip artık oyunun dağıtım aşaması ile uğraşıyor ve bu sırada aklına estiği gibi davranmaya devam ediyor.

Firma yeni oyunu tüm vahşiliği ile tüm dünyaya, ki bunun içinde sınırlamaları ile ünlü Avustralya ve Almanya da var, dağıtacağını açıkladı. Kısacası Borderlands 2 için hiçbir yerde sansür yok.

Borderlands 2 şiddette "sınır" tanımayacak
Geliştirici bloğunda açıklama yapan ekip "Borderlands 2'nin tüm dünyada sansürsüz yayınlanacağını mutlulukla duyururuz" dedi.

"Bazı hayranlarımızın bildiği gibi ilk Borderlands oyunu belli bölgelerde kırpılmış şekilde yayınlanmıştı. Artık buna bir son veriyoruz! Almanya'da mı yaşıyorsunuz? Avustralya'da mı? Orada da haydutlar tıpkı Kanada veya İngiltere'de olduğunu gibi kanlı bir şekilde parçalanacak ve inanılmaz görüntüler ortaya çıkartacaklar."

Bu neşeli açıklamaya ek olarak firma oyunda Gore Toggle seçeneğinin de bulunacağını ekledi. Yani kan görmeye dayanamıyorsanız o zaman görmek zorunda da kalmayacaksınız.

Borderlands 2 PC, PS3 ve Xbox 360 için 21 Eylül'de çıkacak.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 2 şiddette "sınır" tanımayacak
İlginizi Çekebilir