Borderlands 2 hafta sonu için Steam platformunda ücretsiz

Hürkan Çalışkan 25.05.2018 - 18:26
Hafta sonu oynayacak oyun arayanlar için.

Gearbox Software tarafından Unreal Engine grafik motoru geliştirilen Borderlands 2, hafta sonu için Steam üzerinde ücretsiz oldu.

Vault Hunters, Handsome Jack ile karşı karşıya

Henüz denememiş olanlar ve tekrar oynamak isteyenler için Borderlands 2, bu hafta sonu için Steam üzerinde ücretsiz erişilebilir oldu.  Gearbox Software ve 2K işbirliği ile 2012 yılında piyasada yerini alan Borderlands 2, Vault Hunters olarak adlandırılan ekibin, psikopat ve şeytani bir beyne sahip olan Handsome Jack ‘e ve onun safında yer alan yaratıklara karşı mücadelesini konu alıyor. Borderlands 2, Pandora’da yeni ortamlara, yeni düşmanlara ve çeşitli üretilen el bombalarına, sınıf modlarına ve dahasına olanak tanıyan kusursuz bir sisteme sahip.

Her biri farklı özelliklere sahip dört farklı karakter ile hareket edilebilen oyunda, seviye atladıkça yeni ve farklı yetenekler de kullanıma açılıyor. Bu sistem sayesinde oynanışı kolaylaştıracak farklı kombinasyonlar yapılabiliyor.

Borderlands 2 şuan Steam üzerinde hafta sonu için ücretsiz olarak erişilebilir. Bu arada oyunu satın almayı düşünenler için 29 Mayıs’a kadar %75’lik bir indirim söz konusu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 2, Steam üzerinde bu hafta sonu ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir