Borderlands 3, PlayStation 5 ve Xbox Series'e geliyor

Özgür Deveci 13.09.2020 - 13:39
Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan Borderlands 3, PlayStation 5 ve Xbox Series'e geliyor.

Geliştirici Gearbox Software ve yayıncı 2K Games, aksiyon FPS oyunu Borderlands 3'ün PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarına geleceğini duyurdu. Borderlands 3'ün PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan kullanıcılar, oyunun aynı platformdaki yeni nesil sürümüne ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek. Buna ek olarak mevcut nesilde satın alınan tüm ek içerikler ve oyun kayıtları da yeni nesle aktarılacak.

Borderlands 3, PlayStation 5 ve Xbox Series'e geliyor

Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacak

Borderlands 3'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X platformlarında 4K çözünürlükte ve 60 kare hızında çalışacağı geliştirici ekip tarafında doğrulandı. Buna ek olarak oyunun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S sürümleri üç ve dört oyuncudan oluşan split-screen co-op desteğine sahip olacak. Oyunun Xbox Series S versiyonu ise iki oyunculu co-op oynanışta ekranı yatay veya dikey olarak bölme seçeneği sunacak. Dikey split-screen seçeneği ise, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerine ücretsiz bir güncelleme ile sonradan eklenecek. Oyuna çapraz platform desteği de önümüzdeki sene içerisinde gelecek. Bu yılın ilerleyen aylarında Borderlands 3 için yeni bir indirilebilir içerikte yayınlanacak. Bu DLC paketi ile birlikte oyuna yeni bir oyun modu, her bir Vault Hunter için yeni bir yetenek ağacı ve yeni aksiyon yetenekleri eklenecek.

Oyunun ana özellikleri

• Kargaşadan beslenen gerilim macerası - Fanatik Calypso Twins'in haydut klanları birleştirmesini ve galaksinin sınırsız gücüne ulaşmasını engelle.

• Senin Vault Hunter'ın, senin oyun stilin - Her biri yeni derin beceri ağaçları, yetenekler ve kişiselleştirmeye sahip 4 yeni Vault Hunter'dan biri ol.

• Kilitle, doldur ve yağmala - Sayısız silah ve araçlarla her savaş yeni donanım toplamak için bir fırsat.

• Yeni Borderlands - Her biri benzersiz ortamlar ve düşmanlarla dolu, Pandora'nın ötesinde yeni dünyalar keşfet.

• Hızlı ve akıcı eşli oyun macerası - Seviyen veya görevininin ilerleme durumu ne olursa olsun, çevrimiçi eşli oyunla istediğin zaman istediğin bir kişiyle oyna.

Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 14:00
hmm. güzel oyunlar gelmeye başladı. xbox series x kullanıcısı olma konusunda adım adım ilerlerken yeni oyunları duymak güzel.
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 15:39
Yeni değil series x kullanıcısı olma yolundaki kardeşim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 3, PlayStation 5 ve Xbox Series'e geliyor
İlginizi Çekebilir