Borderlands EchoVision Live, interaktif bir yayın serisi ve topluluk katılımı olacak

Taylan Bal 24.07.2023 - 11:37
Genvid Entertainment ve Gearbox, Borderlands EchoVision Live adlı etkileşimli bir yayın serisini duyurdu.

Borderlands EchoVision Live adlı etkileşimli yayın serisi, topluluk destekli oyun, oyuncuların hikayenin nasıl gelişeceğine karar verdiği, Twitch Plays Pokemon gibi bir mekanizma ile benzerlik gösteriyor.

Borderlands EchoVision Live yaratıcı ve etkileşimli bir deneyim sunacak

Oyun, Vault Hunter olmak isteyen sekiz turistin hikayesini takip ediyor. Eden-6 turu için para harcadıktan sonra, Greywater Junction kasabasında mahsur kalırlar. Hayatta kalmak için bir araya gelmeli ve haydutlarla mücadele etmeliler.

Eşsiz hikaye ve karakterlerle dolu Borderlands evreni

Izleyiciler, hikayeyi etkileşimli bir şekilde yönlendirecek ve karakterlerin gelişimini ve kaderlerini belirleyecekler. Genvid Entertainment'ın CEO'su Jacob Navok, basın açıklamasında, "Her kararınız, her anınız önemli. Bu dünyada bir iz bırakma ve miras bırakma şansı sizin elinizde. Kararlar geri alınamaz ve tüm katılımcılar tarafından paylaşılır." dedi.

Borderlands EchoVision Live yaratıcı ve etkileşimli bir deneyim sunacak

Stephan Bugaj ise, "Borderlands evrenini seviyoruz çünkü hayran kitlesi, çeşitli karakterlere, içten hikayelere ve mizahi tarza odaklanmasını tamamen benimsedi. Bu özellikler, topluluk hikaye anlatım formatımıza mükemmel bir şekilde uyan özelliklerdir," diye ekledi.

Genvid Entertainment firmasının yaptığı işler bir hayli merak ediliyor

Genvid Entertainment ayrıca şu anda Silent Hill: Ascension adlı başka bir etkileşimli yayın serisi üzerinde çalışıyor. Bu oyunların hangi platformlarda olacağı henüz bilinmemekle birlikte, Genvid kendi teknolojisini kullanıyor ve oyunları genellikle Facebook gibi platformlarda çalışıyor. Ayrıca, Güney Afrika'da bu hafta başında ortaya çıkan bir değerlendirme, yeni bir Borderlands derlemesinin yakında gelebileceğini gösteriyor.

Oyuncuların kararları hikayeyi nasıl etkiliyor?

Genvid Entertainment ve Gearbox tarafından duyurulan Borderlands EchoVision Live, oyuncuların hikayeyi nasıl etkilediği benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Twitch Plays Pokemon gibi bir mekanikle işleyen bu interaktif akış serisi, sekiz turistin Eden-6 turu sonrasında Greywater Junction kasabasında mahsur kalmasını ve hayatta kalmak için banditlerle mücadele etmelerini anlatıyor.

İzleyici kitlesi, karakterlerin gelişimine ve kaderlerine doğrudan katılarak hikayeyi şekillendiriyor. Bu heyecan verici deneyimle oyuncular, Borderlands evreninde tamamen farklı bir hikayeyi birlikte yaratıyor ve yönlendiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands EchoVision Live
İlginizi Çekebilir