Borderlands filmi için düğmeye basıldı

Kağan Depboylu 21.02.2020 - 15:35
Borderlands beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Eli Roth’u göreceğimiz Borderlands filmi için henüz net bir tarih belirlenmedi.

Gearbox Software’in sevilen RPG shooter oyunu Borderlands, Lionsgate önderliğinde beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosu Emmy ödüllü senarist Craig Mazin tarafından yazılacak. Yapımcılığını Avi Arad, Ari Arad ve Erik Feig’in üstlendiği Borderlands filmi henüz erken yapım aşamasında.

Borderlands filmi için düğmeye basıldı.

Video oyunlarının film uyarlamalarını beyaz perdede sıkça gördüğümüz şu günlerde, gelecek olan yapımların duyuruları da peşi sıra geliyor. Pokemon Dedective Pikachu ve Sonic the Hedgehog gibi uyarlamaların gişede yakaladıkları başarı, ünlü yapım şirketlerinin dikkatini cezbetmiş durumda. Sinema dünyasında esen bu rüzgardan nasibini alan son isim ise Borderlands oldu.

Borderlands filmi için yönetmen koltuğuna geçecek olan Eli Roth, Perşembe günü film ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Eli Roth yapım için :”Borderlands dünyasına dalmak için çok heyecanlıyım. Bu iş için daha iyi bir senaryo, yapım ekibi ve stüdyo hayal edemiyorum.” sözlerini sarf etti. Tüm yönetmenlik kariyerinin sanki bu çapta bir proje için şekillendiğini belirten Roth, film için oldukça hevesli gözüküyor.

“Eli’nin vizyonu ve Craig’in güçlü kalemi sayesinde, inanıyoruz ki Borderlands’in anarşik dünyası beyaz perdeye yansıyacak.”  Lionsgate Motion Picture Group’un başkanı Nathane Kane’in yaptığı bu açıklama, proje ekibine olan güvenin tam olduğunu gösteriyor. Kane ayrıca, filmi izlemek için bekleyen hayranların arzu ettikleri deneyimi beyaz perdeden alacaklarına inandığını da belirtiyor.

Borderlands filmi için düğmeye basıldı

Lionsgate’in üstleneceği Borderlands filmi için yaratılacak olan dünyanın tasarımı Randy Pitchford ve Strauss Zelnick önderliğinde yapılacak. Take-Two Interactive ve Gearbox Software CEO’larının projede parmağı olması da filme olan güveni arttırıyor. Filmin yönetmenliğini yapacak olan Eli Roth, daha önce Cabin Fever ve Hostel filmlerini yönetmişti. Aynı zamanda oyuncu olan Roth, Inglorious Basterds ve Death Proof gibi filmlerde rol almıştı. Roth’un yönettiği son film ise Cate Blanchet’in baş rolünü oynadığı The House With a Clock in Its Walls’tu.

Ünlü RPG shooter oyunu Borderlands serisinin son halkası Borderlands 3, geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya çıkmıştı. Geliştiriciliğini Gearbox’ın, yayıncılığını da 2K’in yaptığı oyun, öncülleri kadar beğeni toplayamamıştı. Dilerseniz Borderlands 3 incelememize göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 11:06
lütfen başarılı olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2020 16:56
Eli Roth çok kötü bir yönetmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands filmi için düğmeye basıldı
İlginizi Çekebilir