Borderlands iOS'a geliyor

Berkant Jeff Akarcan 23.10.2012 - 11:35
Lilith artık iPhone ve iPad'de
Borderlands 2'nin Dijital Strateji Rehberi'nin içinde yer alan bir reklam, 2KGames'in Borderlands fikri mülkünün geleceğiyle ilgili planlarını afiş etti. Henüz resmi olarak duyurulmamasına rağmen, Borderlands'in yeni oyunu Legends'ın iOS platformuna geldiği ortaya çıktı.

Borderlands iOS'a geliyor
Ekim ayında AppStore'daki yerini alacağı belirtilen oyunda ilk oyundaki karakterlerimiz Lilith, Roland, Brick ve Mordecai'yi oynayabileceğiz. Oyun içi görüntülerin neye benzeyeceği konusunda herhangi bir fikrimiz olmasa da üzerimize akın akın gelen düşmanları dokunarak alt etmeye çalışacağız. 36 özel gücün yer alacağı oyunda, "stratejik siper sistemi" olacağı ve Fight For Your Life (muhtemelen bildiğimiz Survival) modu olacağı yazıyor.

Bildiğimiz Borderlands'teki gibi deneyim puanı kazanıp seviye atlayabileceğiz ve karakterimizi geliştirebileceğiz. Oyunun para biriminin oyun içi para olacağı yazsa da, her mobil oyunda olduğu gibi bu oyuniçi paranın, gerçek para ile alınabileceğinden hiç şüphemiz yok. Borderlands: Legends hakkında 2KGames'ten resmi bir açıklama henüz gelmemiş olsa da, böyle bir reklamın ortaya çıkması bir yalanlanma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Fakat işin ilginç yanı, Ekim ayında çıkacağı vurgulanan oyunun neden bir hafta kala halen "Biz böyle bir oyun yapıyoruz, haberiniz olsun" diye lanse edilmediği, ve bir iPad app'i içindeki reklam ile duyurulduğu.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands iOS'a geliyor
İlginizi Çekebilir