Borderlands severlere müjde: Tiny Tina’s Wonderlands duyuruldu

Ersin Kılıç 10.06.2021 - 21:34
Borderlands yapımcılarının imzasını taşıyan ve benzer dinamiklere sahip olan Tiny Tina’s Wonderlands duyuruldu.

Hala devam etmekte olan Summer Game Fest etkinliğinin ilk  2K Games'ten geldi ve Tiny Tina’s Wonderlands resmi olarak duyuruldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir söylenti ortaya çıkmış Borderlands serisine bir Spin-off oyun geleceği söylenmişti. İşte geçtiğimiz dakikalarda duyurulan Tiny Tina’s Wonderlands oyunu tam olarak bir Spin-off olmasa da Borderlands serisinden birçok dinamiği içerisinde barındıracak diyebiliriz.

Tiny Tina’s Wonderlands resmi olarak duyuruldu

Oyuna ismini veren Tiny Tina bildiğiniz gibi Borderlands serisinde de olan bir karakter. Bu karakteri yeni oyunda da göreceğiz ve ana seride bu karaktere hayat veren Ashley Burch, yeni oyunda da aynı rolü üstlenmeye devam edecek. Ayrıca kendisine Andy Samberg, Will Arnett ve Wanda Sykes gibi isimler katılacak.

Oyunda Borderlands serisinin aksine kendi karakterimizi seçecek ve bu karakter üzerinde özelleştirmeler yapabileceğiz. Ayrıca Ejderhalar, büyüler gibi birçok fantastik unsurun oyun içerisinde yer alacağı da gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi sahibi olacağımız oyunun 2022 yılının ilk aylarında piyasaya çıkacağı da açıklandı. Oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
double1287
double1287 12.06.2021 23:54
tiny tina ile oynayabilseydik harika olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2021 16:03
Oyun tam bir spin off bu arada. Borderlands serisinden sevilen bir karakterin oyunu işte, daha neye ihtiyacı var spin off olması için. Oyun isterse platform olsun, sonuçta borderlands dünyasının bir parçası

------------------------

Benzer bir evren, dinamikler, esinlenme vs var ama tam bir spin-off değil, yapımcısı söylüyor bunu. Yani en azından Telltale oyunları gibi bir spin-off olmayacak.

But apparently this here is not officially a Borderlands game.

"It actually isn't, it's its own standalone game," she said. "People that love Borderlands are going to find lots of elements to love about Wonderlands, but it's its own thing--Tiny Tina's got her own thing going on now."
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands severlere müjde: Tiny Tina’s Wonderlands duyuruldu
İlginizi Çekebilir