Borderlands yapımcısı Gearbox 9 yeni AAA oyun üzerinde çalışıyor

Murathan Özlü 19.05.2022 - 17:54
Borderlands yapımcısı Gearbox, çatı firma Embracer Group'un son mali çeyrek raporuna göre 9 adeta AAA oyun üzerinde çalışıyor

Borderlands yapımcısı Gearbox oldukça meşgul gözüküyor. Gearbox'u da bünyesinde bulunduran dev oyun firması Embracer Group'un son mali .çeyrek raporuna göre Gearbox 9 yeni AAA oyunu geliştirme sürecinde.  Embracer Group, Square Enix Tomb Raider ve Deus Ex satışı ile gündeme gelmişti.

Borderlands yapımcısı Gearbox boş durmuyor

Yeni oyunların, hem yapımcı hem yayıncı bölümleri bulunan Gearbox'un hangi kanadına dahil olduğu henüz bilinmiyor. Embracer Group, mali raporunda şu ifadelere yer vermiş:

" Gearbox iddlalı büyüme planı çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor ve an itibariyle 9 yeni AAA oyun geliştirme aşamasında."

Şu an Gearbox'un üzerinde çalıştığı bilinen oyunlar  Homeworld 3, Hyper Light Breaker, Relic Hunters Legends, Have a Nice Death, ve Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom, ancak kimilerine göre bu oyunların büyük kısmı "AAA oyun" kategorisine girmiyor.

Borderlands yapımcısı Gearbox
Gearbox'un üzerinde çalıştığı bilinen bir diğer önemli oyunu da Tales From The Borderlands 2. Çatı firma Embracer Group'un gelirleri,  Tiny Tina's Wonderlands gibi oyunların beklenenden daha iyi satması sayesinde yüzde 17 büyümüş. Embracer Group, Tiny Tina's Wonderlands satışlarının "yönetici ekibin beklentilerini aştığını" belirtmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands yapımcısı Gearbox 9 yeni AAA oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir