Böyle oyun mu tanıtılır?!

Yiğitcan Erdoğan 29.01.2014 - 21:11
Japonya'da ilginç oyun tanıtımı
Japonya'da genç, ünlü ve çekici insanlardan oluşan "idol" gruplardan biri KNU, geçtiğimiz gün Senran Kagura'nın dağıtımcısı Marvellous Entertainment'ın tanıtım partisinde boy gösterdi. İyi hoş, güzel kadınları oyun tanıtmak için kullanmak yeni bir şey değil. Fakat mekân Japonya olunca işler çığırından çabuk çıktı...

Senran Kagura serisinin üç yeni oyununun (Deka Mori Senran Kagura (Vita), Senran Kagura 2 Shinku, Senran Kagura Estival Versus) tanıtıldığı organizasyonda oyunlardaki "kıyafetlerin yırtılması" özelliğini tanıtmak için idol grubu üyelerinin kıyafetleri yırtıldı. Kızlara sorular soruldu, yanlış bilmeleri takdirde göğüslerine turta basıldı (dikkat edin, fırlatıldı demiyorum). Sonrada oyunun yapımcısı ve seslendirme sanatçıları gelip bikinileriyle kalmış kızların yanında poz verdi.

Yani olay şöyle başladı:

Böyle oyun mu tanıtılır?!
Sonra şu cereyan etti:

Böyle oyun mu tanıtılır?!
En son sahne de şu oldu:

Böyle oyun mu tanıtılır?!
İyi hoş, Japon memleketi seksi çok tabu görmeyen bir yer. Buna eyvallah. Ama insan bir sormadan edemiyor, yarın öbür gün Yakuza 7 çıkışında da tutup kaslı bir delikanlı soyarlar mı? Soymazlar. Bu yüzden de mevzu bize biraz, affınıza sığınarak ahkam kesiyoruz, cinsiyetçi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yorumlar 53
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Böyle oyun mu tanıtılır?!
İlginizi Çekebilir