Brawl Busters ikinci kapalı beta aşamasını başlatıyor

Merlinin Kazanı 3.10.2011 - 14:38
Güncelleme oyunu yeni bir düzeye taşıyor
Rock Hippo Productions’un aksiyon yüklü online çok oyunculu oyunu Brawl Busters, Kapalı Betanın İkinci Aşamasına girdi ve ağ yükseltmeleri, yeni silahlar ve kostümler ile savaşılacak yeni bir harita yayınladı.

Ağ Yükseltmesi: Ağ altyapısı, dünyanın her yanındaki oyunculara daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamak için önemli bir bakım geçirdi. Son Beta Aşaması sırasında oyunda herhangi bir yavaşlamayla karşılaşan oyuncular geri dönüp yükseltilen ağı denemeli.  Ama artık daha da hızlı kavgalarla başa çıkmanız gerekiyor!

Brawl Busters ikinci kapalı beta aşamasını başlatıyor
Yeni Harita: Pinball Avenue: Yepyeni bir harita kavgalara sahne olmayı bekliyor! Tüm Savaşçılar haritadaki tuhaf çevresel tehlikelere karşı tetikte olmalı.

Yeni Silahlar ve Kostümler: Var olan silahlardan bıktınız ve yeni bir tarz mı arıyorsunuz? Rock Hippo sizin yanınızda. Yeni donanım için mağazayı ziyaret edin.

Brawl Busters Kapalı Beta Aşama İki’ye mi girmek istiyorsunuz? Beta anahtarı alma şansı elde etmek için https://BrawlBusters.com sitesine e-mail adresinizi girin.

Bundan sonra, var olan hesaplar arkadaşlarını şu adresten oyuna davet edip, beta anahtarı olmaksızın oyunu onlarla oynayabilecekler: https://www.brawlbusters.com/inviteFriend/.

- Basın Bülteni

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2015 17:21
bendede
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brawl Busters ikinci kapalı beta aşamasını başlatıyor
İlginizi Çekebilir