Breaking Bad bitiyor ama...

Berkant Jeff Akarcan 11.04.2013 - 11:11
Daha fazla Breaking Bad gelebilir!
Bu hafta Kara Ekran köşemizde de yer verdiğimiz, yapılmış en iyi dramalardan birisi sayılan Breaking Bad bu yaz son sekiz bölümüyle ekranlara veda ediyor. Bu her ne kadar üzücü bir durum olsa da, dizinin yaratıcısı Vince Gilligan daha önce dizinin bir "spin-off"unun (Spinoff: Bir dizi veya filmdeki yan karakterlerden birinin, veya yan hikayelerden birinin başlı başına bir yapıma dönüştürülmesi) yapılabileceğini söylemişti.

Breaking Bad bitiyor ama...
Spinoff'u yapılması beklenen karakter avukat Saul Goodman'ı canlandıran Bob Odenkirk, Vulture'a verdiği röportajda bu spinoff ile ilgili sorulan soruya "Evet, üzerine konuştuk. Vince hala Breaking Bad ile meşgul o yüzden derinlemesine konuşmasık ama bunun muhtemel olduğunu düşünüyor. Ben de kendisine, daha fazla Saul görmek isterse kesinlikle kabul edeceğimi söyledim. Çok eğlenceli olacaktır." şeklinde cevap verdi.

Çekimleri devam eden Breaking Bad son sezonundaki son sahnesini çeken Bob Odenkirk, o sahneyle ilgili de şöyle konuştu: "Yer aldığım son sahne çok zengin bir sahne. Bana [2. sezondaki] yer aldığım ilk sahneyi ve orada ne kadar çalışmak gerektiğini hatırlattı. Çok fazla şey olacak. 'Saul el sallar ve gider' şeklinde bitirmediğimiz için çok mutluyum."

Breaking Bad'in son sahnesiyle ilgili de konuşan Odenkirk, finalle ilgili beklentisini de "Dizinin sonunun çok şaşırtıcı ve gerçekten tatmin edici olduğunu duydum. Tabi bunu sadece duydum, zira son sahneyi okumadım. [Okumamak için] Önce çöpe attım, sonra da çöpü attım." şeklinde açıkladı.

Bir Saul Goodman spinoff'u görmek, Breaking Bad'in yokluğunu doldurur mu bilmiyoruz ama (bu arada bu spinoff yapılırsa Jesse'nin de kameo yapacağı da büyük bir ihtimal) Vince Gilligan TV için bir şeyler yazmayı kesinlikle bırakmamalı.

Breaking Bad'in 5. ve son sezonu 15 Temmuz'da başlıyor.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Breaking Bad bitiyor ama...
İlginizi Çekebilir