Breaking Bad filmi El Camino'nun fragmanı nihayet yayınlandı

Ersin Kılıç 24.09.2019 - 17:22
Bu sefer uzun bir fragman geldi

Emmy ödül gecesinde yayınlanan teaser videosu ile bir kez daha gündeme gelen Breaking Bad filmi El Camino'dan nihayet uzun bir fragman geldi. Hikaye adına çok fazla ipucu barındırmayan bu fragmanda seriden aşina olduğumuz karakterleri de görüyoruz. 

Breaking Bad filmi El Camino'nun fragmanı nihayet yayınlandı

Fragman dizi finalinde olay yerinden kaçan ve Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman'ın yakın arkadaşı Skinny Pete'in evine gitmesi ile başlıyor. Önemli bir toparlanma evresinden geçeceğe benzeyen Jesse, film boyunca bir arayışta olacak gibi gözüküyor. Özellikle hurdalık kısmı ve çorak bir araziyi kazdığı kısımlar muhtemelen dizide olan bazı olaylara bağlanacak. Fragmanda ayrıca Badger karakterini de görüyoruz. yeri gelmişken her ne kadar veda etmiş olsa da filmde bir şekilde Mike karakterinin yer alacağı da açıklanmıştı.

Son olarak El Camino filminin 11 Ekim'de Netflix'te yayınlanacağını da hatırlatalım. Filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2019 02:14
WW sanılandan daha akıllı bi adamdı Mike'ı öldürmemiş olabilir hatta o sondaki duruş kesinlikle Mike o.Kazdığı yer ya WW'nin Jessie'ye bıraktığı parayı arıyor yada Hank'in gömüldüğü yer WW oraya bir şey sakladı.Ancak filmde WW olacağını hiç sanmıyorum böyle planları varsa bile bu filmde yapmazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2019 18:15
Filmin iyi olacağına inanıyorum fakat içerik yeterli olmayacak gibi geliyor. İçimden bir ses film bittikten sonra " Ee bu kadar mı ? " diyeceğiz diyor. Zor iş. Koca bir diziden sonra olanları bir filmle anlatmak zor iş. Umarım yanılırım yo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Breaking Bad filmi El Camino'nun fragmanı nihayet yayınlandı
İlginizi Çekebilir