Brick-Force'un çizgi romanı oldu

Merlinin Kazanı 10.05.2012 - 17:34
Ajan Cooper’ın macerası başladı
Infernum, Stenarts ve Marvin Clifford işbirliğiyle, çevrimiçi çizgi roman serisi oluşturuldu. Bundan böyle Brick-Force fanları için resmi sitesinde her iki haftada bir özel ajan Cooper’in maceraları ve Brick-Universe’de savaş düzeni alma aşamasındaki özel kuvvetler takımları hakkında güncellemeler olacak.

Brick-Force'un çizgi romanı oldu
Oyunun yazısı ve konsepti Berlin’in düşünce kuruluşlarından Stenarts'dan geliyor. Stenarts yayıncı ve interaktif karikatür uygulaması geliştiricisi olarak en son, çizgi roman dünyasında bir fenomen haline gelen RIA - Lightclan-Chronicles'ı hazırlamıştı. Çizgi roman karelerinin kahramanlarına hayat veren sanatçı ve illüstratör Marvin Clifford oyun sektöründe en çok, ortak yarattığı çizgi roman serileri ve tarayıcı oyunu olan Shakes & Fidget ile tanınıyor.

Marvin Clifford gerçekleştirdiği projeden memnuniyet duyduğunu şu sözlerle belirtiyor, "Brick-Force çizgi romanı benim Stenarts ve Infernum’la ilk işbirliğim. Özellikle Stenarts’dakiler benim uzun zamandır arkadaşlarım ve bu yüzden Brick-Force projesine başlamaktan çok mutluluk duydum. Bu projeyi iddialı, ilham verici ve eğlenceli buluyorum. Çizgi roman karelerinin keskin kenarlarına rağmen, -hatta belki de keskin kenarlarından dolayı-, benim için keskin kenarlı olmayan bir proje."
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brick-Force'un çizgi romanı oldu
İlginizi Çekebilir