Bridge Construction Portal yakında konsollara da çıkacak

Mehmet Atilla Turan 8.02.2018 - 21:59
Şimdi portallar ile düşünmenin tam zamanı.
Valve'in uzun zamandır oyun yapmadığını söyleyebiliriz. Odağının tamamen devam eden Counter Strike: Global Offensive, DotA 2 ve Team Fortress 2 gibi çevrimiçi oyunlarda olduğu söylenebilir. Bununla beraber çıkaracakları yeni kart oyunu olan Artifact üzerinde de çalışan Valve, HeadUp Games ile iş birliği yaparak Bridge Constructor Portal adlı puzzle oyununu çıkarmıştı ve hayranlarına aktif olduğunu göstermişti.

Mobil ve PC platformundan sonra şimdi sıra konsollarda

Geçtiğimiz aylarda çıkan Bridge Constructor Portal, bildiğimiz, araçları "A noktasından B noktasına götür"prensibi üzerinde çalışan bir puzzle oyunu. Fakat buradaki fark, Valve'in meşhur "Portal"larını belirli yerlere koyarak götüreceğimiz araçları hızlandırmak veya alternatif yollar bulmak. Durum böyle olunca yapılacakların sonu ise elbette gelmiyor, ya da tamamen farklı düşünerek daha kolay bir şekilde çözüm bulabiliyorsunuz.

PC, Mac, Android ve iOS'ta bulunan Bridge Constructor Portal şimdi ise konsollara geliyor. 28 Şubat tarihinde Nintendo Switch ve Xbox One'a çıkacak yapım, bir gün sonrasında, yani 1 Mart'da, Playstation 4 için satışa sunulacak. HeadUp Games, bunu kutlamak için Switch ve PS4 versiyonunlarına ait yeni bir fragman yayınladı.


Bridge Construction Portal'ın Steam sayfasından buradan ulaşabilir ve diğer oyuncuların yapım hakkında ne dediğini okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bridge Construction Portal'ın konsol çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir