Brigt'ın yeni filmi Netflix'in yayınladığı yeni video ile duyuruldu

Hakan Hervenik 4.01.2018 - 16:49
Netflix, yeni filmi bir video ile duyurdu

Bright filmi ne kadar eleştirilmiş olsa da Netflix'te kısa sürede milyonlarca kullanıcı tarafından izlendi. Bu yüzden de Netflix hemen ikinci film için kolları sıvadı. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan dedikoduya göre Netflix zaten Bright 2'nin siparişini vermişti. Ancak, şirket resmi duyuruyu dün akşam Twitter üzerinden yayınladıkları bir video ile yaptı .

Bright'ın yeni filmi geliyor

David Ayer'in tekrar yönetmen koltuğunda oturacağı film için çalışmalar bu yıl başlayacak. İlk filmin başrollerinde yer alan Will Smith ve Joel Edgerton ikinci filmde de karakterlerine hayat verecek. Bright'ın ikinci filmini duyuran videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi videoda bir kaç Orc'u Bright'ın yeni filmi için seçmelere girdiğini izliyoruz. Videonun sonunda ise film için olası isimler adı altında bilim kurgu filmlerine gönderme yapılıyor. Bad Boys in Mordor, Orcs Gone Wild, The Last Inferni, Wand Wars, Bright 2, ve Brighter gibi isimleri videonun sonunda geçmekte.

Bright'ın yeni filmi için henüz bir tarih belirtilmedi. Ancak, film için çalışmaların 2018'de başlayacağının tekrar altını çizelim.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2018 13:41
Bana hitabetmedi vaşla 5 dk sonra kapadım filmi 2. Ye gerenk yok nasıl olsa ben izlemiyorum.Ben izlemiyorsam kesin iyidir ama çünkü ben Harry Potter zırvasınıda sevmem ama milyonlar seviyor.Ben fantastik oyunlarıda sevmem ama milyonlar tapıyor.Ya ben haklıyım ya milyonlar
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2019 20:42
Senin haklı olmadığın aşikâr zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bright 2 geliyor!
İlginizi Çekebilir