1/5

Brink sınıf tanıtım videosu yayımlandı

Murat Sağlam 5.05.2011 - 10:08
Brink'te yer alan sınıflara bir göz atıyoruz
Brink'in piyasaya sürülmesine sayılı günler var ve son olarak oyunda yer alacak sınıfları tanıtan bir video yayımlandı. Bu videoya göre, oyunda her sınıfın kendine has özellikleri olacak ve oyunda yer alan amaçların bazıları yalnızca belli sınıflar oyunda olduğu sürece tamamlanabilecek.

Her sınıfın kendi özellikleri haricinde takım arkdaşlarına yardım amaçlı kullanabileceği bir de ayrı yeteneği var. Oyun içerisinde kullandığınız sınıftan sıkılırsanız, "Command Post" olarak adlandırılan bilgisayarlara koşarak değiştirme şansına sahipsiniz.

Oyunda takımınızda hangi sınıfların olduğunu Command Post kullanarak ya da "TAB" tuşuna basarak kontrol edebildiğiniz skor tablosundan öğrenebilirsiniz. Bir görevi bitirebilmek için bir sınıf gerekliyse, gidip sınıfınızı değiştirip görevi tamamlayabilirsiniz. Şimdi kısaca sınıfları tanıyalım.

Soldier

Soldier sınıfı patlayıcı konusunda uzman. Sağa sola uzaktan kumandalı yada zaman ayarlı bombalar yerleştirebiliyor. Ayrıca takım arkadaşlarına mermi yardımı sağlayabiliyor. Sınıflar arasında en çok cephaneye sahip olan ırk olarak anlatılıyor. Bomba yerine molotof kokteyli kullanabiliyorsunuz.