Brink'e üçüncü video

Murat Halilbeyoğlu 29.04.2011 - 11:26
Bunları bilelim
Her ne kadar shooter'larda tecrübeniz olduğunu düşünseniz de Splash Damage'ın yeni oyunu Brink'te başarılı olmak için firmanın yayımladığı bu eğitim videolarını iyi takip etmeniz gerekiyor. Ya da en azından firmaya göre durum bu.

S.M.A.R.T. sisteminin, respawning, silah değiştirme, silahsız dövüş, toplanabilecek eşyalar ve buff'ların anlatıldığı bu yeni videoda oyundaki avantajınızı yükseltecek pek çok yararlı bilgi bulabilirsiniz.

Örneğin SMART adlı hareket sistemi sizin ortamda daha rahat hareket etmenizi ve engellere takılmamanızı sağlayacak. Tek yapmanız gereken şey hedefinize yönelmek koşma tuşuna basılı kalmak ve ilerlemek. SMART otomatik olarak, karşınıza çıkan engellerin alından veya üstünden geçmenizi sağlıyor.

Silah ağırlıkları son zamanlarda gördüğümüz diğer multiplayer oyunlarda olduğu gibi. Ağırlık ve hız ters orantılı olarak değişiyor. Silah ağırlığı arttıkça hız azalıyor. En hafif silahlarda ise diğer iki kategorinin aksine duvarlardaki çıkıntılara dahi tutunup zıplayabiliyorsunuz.

Vuruldukça sağlığınız azalıyor ve bir süre sonra tekrar doluyor. Sağlığınız sıfıra indiğinde iki seçeneğiniz mevcut. Ya bir sonraki diriliş anını bekleyeceksiniz ya da etraftaki medic'lerden yardım isteyeceksiniz.

Lakin aşırı derecede hasar alırsanız o zaman ölüyorsunuz ve bu defa sizlere medic'ler bile yardım edemiyor. Dolayısı ile mecburen dirilme zamanını bekliyorsunuz.

Yine bu oyunda da karakterimiz iki silah ve bir frag granade kullanıyor. Asker sınıfı ekstra olarak molotof kokteyli kullanabiliyor. Bunun haricinde yine melee ataklar ve kayarak yaptığımız saldırılar mevcut.

Ayrıca oyunda yanında taşıdığınız mayın, makineli tüfek gibi silahlar da mevcut. Askerler, medic ve mühendislerin buff özellikleri de mevcut.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brink'e üçüncü video
İlginizi Çekebilir