Brink'e yeni bir get SMART videosu

Murat Halilbeyoğlu 28.04.2011 - 14:09
Şimdiki konumuz görevler
Bethseda'nın bu yıl içerisinde çıkartacağı önemli oyunlardan birisi olan Brink'e yeni video geldi. Geçtiğimiz günlerde get SMART adlı video serisinin ilk bölümünde oyundaki temel unsurların gösterildiği bir video yayımlamıştık şimdi ise derinin ikinci videosunda görevleri konu edineceğiz.

Brink'teki esas amacımız görevleri tamamlamak. Oyun içerisinde her an en önemli görevi seçebilirsiniz. Aynı şekilde oyundaki bütün görevleri de görev çemberinden takip edebilirsiniz. Oyundaki en önemli görev ise çemberin üstünde yer alan görev olacak. Görevi seçtiğinizde ise ekranda görev yerini görebileceksiniz. Bu şekilde takım arkadaşlarınız da otomatik olarak neyle uğraştığınızı anlayabilecekler. Bu görevleri tamamlamak sizlere bonus XP kazandıracak.

Görev çeşitleri ise şu şekilde olacak.

Yıkım görevleri: Askerler bu görevde belli bir hedefi patlatmaya çalışacaklar. Bombayı etkisiz hale getirecek tek sınıf mühendisler olacak.

Yapım ve tamir görevleri: Sadece mühendis sınıfı tarafından gerçekleştirilebilecek görevler. Gerekirse aynı takımdan birden çok mühendis tek bir hedef üzerinde çalışarak işlemi daha hızlı tamamlayabilecekler.

Hack görevleri: Bu görevde elektronik cihazları hack’lemeye çalışacaksınız. Hack sırasında hareket serbestiniz mevcut ancak bu sırada cihazdan ne kadar uzaklaşırsanız işlem süresi o kadar uzayacak. Takım arkadaşları da hack işlemine yardım edebilecek. Hack işlemi sadece mühendisler tarafından iptal edilebilecek.

Eskort görevleri: Adından da anlaşılacağı gibi tek bir kişiyi koruma görevi. Bu oyunda VIP sadece yanında bir dostu olduğunda ilerleyebilecek. Tek başınayken veya vurulduğunda ilerleyemeyecek. Vurulduğunda ise tamir edilmesi veya iyileştirilmesi gerekecek.

Taşıma görevleri: Amaç bir nesneyi belli bir noktadan başka bir noktaya götürmek.

Komuta merkezleri: Haritalarda farklı komuta noktaları olacak ve amaç bunlardan olabildiğince çoğunu ele geçirmek. Bu noktalar aynı zamanda sınıf, silah ve cephane değişimi için kullanılabilecek.

Geri kalan görevler ise; Machine Gun Nest, Gurading olacak.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brink'e yeni bir get SMART videosu
İlginizi Çekebilir