Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Nintendo Switch'e duyuruldu

Ahmet Özçilingir 6.08.2018 - 13:37
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse 2013 yılında çıkış yapmıştı

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Nintendo Switch'e geliyor. Nintendo Switch'in dokunmatik ekranı ile de entegre bir şekilde çalışacak olan Sword Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, point and click mekaniklerini taşınabilir konsola aktarmayı hedefliyor. 

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Nintendo Switch için duyuruldu

Revolution Software'in sevilen point and click macera oyunu serisi Broken Sword'un beşinci oyunu, Nintendo Switch için duyuruldu. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse'da Geroge ve Nico'nun gizemlerle ve bulmacalarla dolu macerası anlatılıyor. 2013 yılında çıkış yapan oyun, oldukça beğenilmişti. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse'un Nintendo Switch versiyonu 21 Eylül'de çıkış yapacak. 

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse'un konusu ise şöyle;

Paris ilkbaharında, bir galeriden silah sesleri gelir. Bir soygun - bir cinayet - ve başka bir epik orijinal Broken Sword serüveninin başlangıcı. Cesur avukat George Stobbart ve muhabir gazeteci Nico Collard, kökleri yazılı sözcükten daha eski gizemlere dayanan, tehlikeli bir komplonun peşinden giderler. İkilinin yeni macerası gizemlerle ve şeytani bulmacalarla doludur.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 13:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir