Broken Sword: The Serpent's Curse için gerekenler hazır

Furkan İlbay 7.09.2012 - 10:23
Charles Cecil'den teşekkür
Broken Sword: The Serpent's Curse, Kickstarter'da başladığı macerasının 13. gününde, $400,000'lık bir rakama ulaşarak, büyük bir başarı elde etti. Ve beklenebileceği gibi de ardından, oyunun geliştiricisi Revolution Software'den bir teşekkür mesajı geldi.

Oyunun stüdyo şefi Charles Cecil, Broken Sword hakkında: "13 gün içerisinde hedefimize ulaşmak inanılmaz birşey. Hayran ve destekçilerimizin bu kadar parayı bizlere güvenerek yatırmasıysa kesinlikle en muazzam olay. Ve onları temin ederim ki, bizim ve onların emekleri boşa çıkmayacak, Broken Sword bir fiyasko değil, gerçekten kaliteli bir iş olacak." şeklinde konuştu.

Broken Sword: The Serpent's Curse için gerekenler hazır
Ayrıca Cecil, şu anda çalışma ortamının tipik hedeflerle değil, bu kadar destekçi sayesinde hepsinin içlerinden gelerek, ve gerçekten onları mutlu etmek için çalıştığını belirtti. Bağışçılar için hazırladıkları hediye ve içeriklerin kesinlikle tatmin olduğunu düşünen Cecil, birtek kişinin bile memnun olmamasının mümkün olmayacağını söyledi.

Kickstarter'da başlayan ve başarıya ulaşan birçok oyun varken Broken Sword bunlardan biri olabilir mi tartışılır, ama tarz olarak değişik bir içerik barındırdığını inkar etmemek gerek. Şimdilik net bir tarih verilmese de Broken Sword: The Serpent's Curse'ün PC, Mac, Linux, iOS ve Android için 2013'ün başlarına doğru çıkması bekleniyor. Oyunun Kickstarter videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Broken Sword: The Serpent's Curse için gerekenler hazır
İlginizi Çekebilir