Brotherhood'a yama gerektiren yama

Murat Halilbeyoğlu 19.01.2011 - 12:50
Ubisoft yine kaş yapayım derken kol bacak kesti.
Gelin hep birlikte Assassin's Creed: Brotherhood'un en son güncellemesi kabaca ne yenilikler getiriyor bir bakalım; oyundaki hataları gideriyor, biraz cilalama yapıyor ve evet unutmadan bir de Xbox konsollarında multiplayer seçeneğini yok ediyor.

Yeni yamayı indirip yükledikten sonra oyuncular Brotherhood'un multi moduna bir daha giremez oldu bunun yerine konsolun sürekli olarak gönderdiği bir güncelleme talebi ile karşılaştılar.

Bu sorunu Ubisoft forumlarında "sakince" dile getiren oyuncular, özellikle sorunun bir tek 360'da görülmesine ekstra delirmiş gibiler.

Brotherhood'a yama gerektiren yama
Silip en baştan yüklemeler de dahil şu an için uygulanan düzeltmelerin de işe yaramaması Ubi'yi iyice yerin dibine soktu gibi.  

Şirket yetkililerinden Azaïzia Aymar'ın Ubisoft'un Twitter sayfasından yaptığı bir açıklama ise işlerin hiç de iyiye gitmediğini kanıtlayacak cinsten. Nitekim Aymar, ki kendisi yapım yöneticisi olur, Ubisoft'un sorunun farkında olduğunu ve düzeltme işlemi için biraz sabır istendiğini yazmış.

Aralık ayının başından beri beklenen bu yeni güncelleme Animus hatası başta olmak üzere birçok irili ufaklı hatayı gidermek için çıkmıştı. Peki ne kadar işe yaradı?

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brotherhood'a yama gerektiren yama
İlginizi Çekebilir