Bryan Singer, Bohemian Rhapsody filminin yönetmenliğinden ayrıldı

Furkan Güler 5.12.2017 - 16:15
Film yönetmensiz kaldı

Queen grubunun efsane solisti olan Freddie Mercury'nin hayatını anlatan Bohemian Rhapsody'nin çekimleri son gelen haberlere göre durduruldu. Rock müzik türünün en önemli ve en büyük vokalistlerinden biri olan Mercury'nin hayat hikayesi için geride bıraktığımız dönemlerde düğmeye basılmıştı. 20th Century Fox tarafından açıklanan bilgilere göre 52 yaşındaki Amerikalı yönetmen, bundan sonra filmin yönetmen koltuğunda oturmayacak.

Bryan Singer, Bohemian Rhapsody'nin yönetmenliğini bıraktı

Bryan Singer'ın sözcüsü ise haberin üzerine "Bu durum, Bryan ve kendi ailesini ilgilendiren kişisel bir sağlık meselesi. Bryan, tatillerinden sonra filmde çalışmaya geri dönmeyi umuyor." açıklamasını yaptı. Singer'ın çekimler sırasında izin almadan setten ayrıldığı ve en sonunda ise 3 gün boyunca sete gelmediği söyleniyor. Aynı eylemleri X - Men filmlerinde de yapan Singer'ın bu tutumdan Fox'un rahatsız olduğu ve başka bir yönetmen ile yola devam edebileceği iddia ediliyordu.

Başrolünde Mr.Robot dizisinden tanıdığımız Rami Malek'in olduğu film, 2018 yılının yılbaşı döneminde vizyona girecek. Filmde Malek dışında Joseph Mazzello, Allen Leech ve Ben Hardy gibi oyuncular da bulunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 11:28
tipe bak hareketlere bak nefret ediyorum dünyadan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bryan Singer, Bohemian Rhapsody'nin yönetmenliğinden ayrıldı
İlginizi Çekebilir