BTS World'e yeni bir bölüm ekleniyor

Ersin Kılıç 9.08.2019 - 12:00
Oyunun ilk güncellemesinde yeni bir bölüm var

Netmarble, Güney Koreli müzik grubu BTS’in menajeri olma deneyimi sunan mobil oyunu BTS WORLD için oyuna yeni bir bölüm ve yeni bir yaz etkinliği sahnesinin ekleneceği bir güncelleme geldiğini duyurdu.

BTS World'e yeni bir bölüm ekleniyor

Hikaye bazlı mobil simülasyon oyunu BTS WORLD, oyuncuyu grubun meşhur olmadan öncesine götürüp, en büyük hedefi BTS’yi süperstar yapmak olan bir menajer hâline getiriyor. Oyuncular çeşitli görevlerle karşılaşıp onları geçmek için belirli BTS kartlarını seçerek oyun içerisinde ilerliyorlar. Bu kartlar toplanıp geliştirildiğinde daha fazla hikaye açılıyor.

Yeni hikaye ve orijinal içerikler Bölüm 7’de

BTS WORLD güncellemesi oyuna Bölüm 7’yi ekliyor. Bu güncellemede “Yılın Çaylağı Ödülü Nasıl Alınır” adlı yeni hikaye ve global süperstarlarla yaratılmış yeni orijinal içerikler yer alıyor. Ek olarak bölüm, BTS’in ikinci mini albümü olan “Skool Luv Affair” albümündeki single şarkısı “Boy in Luv” şarkısından 14 yeni kartı da içeriyor.

Yaz temalı “Okyanusu Duyuyorum” etkinliği

BTS WORLD'e gelen güncelleme aynı zamanda tamamen yeni ve yaz temalı etkinlik sahnesini de oyuna ekliyor. “Okyanusu Duyuyorum” etkinliği, oyuncuların yaz kostümlü yedi yeni kartı almasına olanak tanıyor. BTS WORLD oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor; oyuncular menajer olarak BTS ile sanal şekilde çeşitli birebir interaktif içeriklerle etkileşime giriyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2019 22:04
Skool luv affair mi dark and wild ve ly teardan sonra 3. en sevdiğim albüm. Bir an önce 6. bölümü bitirmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2019 21:51
Boy in luv yaaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
BTS World'e yeni bir bölüm ekleniyor
İlginizi Çekebilir