Bu Akşam Ne İzleyelim? (Bean)

Hakan Bozdemir 3.07.2014 - 15:18
Bu tipe gülmemek elde değil
Herkesin tanıdığı veya bu yazı ile birlikte tanıyacağı Mr. Bean karakteri bu akşam sizleri gülme krizine sokacak. Başrollerinde Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills ve Pamela Reed gibi ünlülerin bulunduğu "Bean" ile birlikte Amerika'ya bir iş seyahatine çıkacaksınız.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Bean)
Mel Smith'in yönetmenliğini üstlendiği komedi baş yapıtı "Bean" bizlere bir insanın iş seyahatine gidip de başına ne kadar fazla iş açabildiğini gösteriyor. Mr. Bean, İngiltere'nin büyük Royal Nation Gallery'sinin  bekçiliğini yapıyor fakat patronları onu kovmak istiyorlar çünkü Mr. Bean tüm gün yatıyor. Daha sonra ise kovulmaya yakın bir pozisyonda olan Mr. Bean'i Amerika'da gerçekleştirilmesi gereken bir işe yollarlar.

Gittiği yerde uzman olarak bilinen yani öyle sanılan Mr. Bean'in 50 milyon dolarlık ünlü tablo Whistler's Mother'ı gitmesi gereken yere götürmesi gerekmektedir. Oradaki müze müdürü David Langley ile etkileşimde olan Mr. Bean verilen görevin aksine Los Angeles'ın altını üstüne getirir, David'in evinin düzenini bozar ve pekçok soruna daha yol açar.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Bean)
Böyle bir hikayeye sahip olan Bean'in izleyenleri en çok güldüren tarafı ise Rowan Atkinson'ın Mr. Bean tiplemesi. 1997 yapımı olan Bean filminin yanı sıra Mr. Bean'in dizisi, çizgi filmleri ve birkaç farklı filmi daha bulunmaktadır. Bu akşamı Bean ile geçirip daha sonra geriye kalan filmleri de izleyerek komedinin dibine vurabilirsiniz.

IMDB'nin 10 üzerinden 6,2 puanını vermiş olduğu Bean filmini en azından bir kere izlemek gerekiyor. Böyle bir keyif kaçmaz diyorum ve sizlere filmin fragmanını sunuyorum. Aşağıda Mr. Bean tiplemesini ve filmin içeriğini görebilirsiniz. Aileniz ile birlikte bu filmi izlemeniz çok güzel olacaktır, bence verilen emeğin hakkını veren bir film.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu Akşam Ne İzleyelim? (Bean)
İlginizi Çekebilir