1/2

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Gremlinler)

Ceyda Doğan 19.07.2013 - 18:44
Onu parlak ışıktan uzak tutun, gece beslemeyin ve en önemlisi asla ıslatmayın!
Yaz geldi, tatil de beraberinde geldi. Ne yapacağız? Video oyunları, deniz, kum, güneş... Video oyunlarından vazgeçmezsiniz herhalde. Ancak kimi zaman "bu akşam ne yapsam?" diye düşündüğünüz oluyordur. Her akşam rahat rahat koltuğa oturup, elimizde sıcak taze mısırla sinema keyfi yapmak, hepimizin işine gelir diye düşünüyoruz. Bu yüzden de "bu akşam ne izlesem?" sorunuzun cevabını cevaplamak için buradayız.

Gremlinler (Gremlins)
Sadece tek bir su damlası, bu yaratıkları dünyanın en tehlikeli varlığı haline getirmeye yetiyor. Kim bu tehlikeli yaratıklar? Gremlinler!

Parlak ışıktan nefret eden ve gece yarısı asla beslenmemesi gereken bu yaratıklar, beyaz perdeye 1984 yılında geldi. Başrollerde Corey Feldman, Phoebe Cates, Dick Miller, Zach Galligan ve Polly Holliday'in oynadğı film, komedi ve korku türünde bizlere sunuldu. Filmin kahramanı Billy Peltzer bir gün sevimli bir hayvan alıyor. Ancak bu hayvanın tehlikeli yönlenlerini çok sonra öğreniyor.

Masters of Horror, CSI: NY ve Piranha'dan tanıdığımız ünlü yönetmen Joe Dante, Gremlinler konusunda da yeteneğini konuşturuyor.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Gremlinler)