Bu Akşam Ne İzleyelim? (Ninja Kaplumbağalar)

Ceyda Doğan 5.07.2013 - 17:25
Sizi 90'lara götürüyoruz
Yaz geldi, tatil de beraberinde geldi. Ne yapacağız? Video oyunları, deniz, kum, güneş... Video oyunlarından vazgeçmezsiniz herhalde. Ancak kimi zaman "bu akşam ne yapsam?" diye düşündüğünüz oluyordur. Her akşam rahat rahat koltuğumuza oturup, elimizde sıcak sıcak taze mısırla sinema keyfi yapmak, hepimizin işine gelir diye düşünüyoruz. Bu yüzden de "bu akşam ne izlesem?" sorunuzun cevabını cevaplamak için buradayız.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Ninja Kaplumbağalar)
Bugün sizleri 90'lara geri görüreceğiz. Aranızda izlemeyenler varsa, birkaç saatini bu güzel filme ayırmasını isteyeceğiz. Teenage Mutant Ninja Turtles yani bilinen ismiyle Ninja Kaplumbağalar.

İlk filmi 1990 yılında vizyona girdi. Aksiyon, komedi ve macera türünün sevilen filmlerinden biridir. Başrollerde Sam Rockwell, Elias Koteas, Judith Hoag, Jay Patterson ve Josh Pais yer alıyor. 93 dakika boyunca hem gülmek hem de aksiyonu bizzat yaşamak istiyorsanız, bu film kaçmaz. Michelangelo, Raphael, Leonardo ve Donatello'nun isimlerini veren Splinter'ın nasıl dünyaya ayak bastıklarını anlatan film, güzel televizyoncu April'a da yer veriyor.

Daha bitmedi. Ninja Kaplumbağa'ların devamını da izlemek istersiniz diye düşünüyoruz. Mesela 1991 yılında Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze, bunlardan biri. Ninja Kaplumbağalar'ın nasıl evlerini bulduklarını ve onları dönüştüren yeşil sıvının hikayesini anlatıyor.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Ninja Kaplumbağalar)

Son olarak  Teenage Mutant Ninja Turtles III: Turtles in Time ile de 1993 yılına geri dönüyoruz. Hatta Kahraman kaplumbağalarımız da, bizimle birlikte zamanda geriye gidiyor. Japonya'da geçmişe dönen Ninja Kaplumbağa'lar, tekrar birer kahraman olmak için savaşıyorlar.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Ninja Kaplumbağalar)

Bir de 2014 yılında Megan Fox'un başrolde oynayacağı Ninja Kamplumbağalar'ı göreceğiz. Ancak o zamana kadar, bu üç filmle yüzümüzü güldürelim. İyi seyirler.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu Akşam Ne İzleyelim? (Ninja Kaplumbağalar)
İlginizi Çekebilir